- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
M107
addikt
válasz
M4T4D0R #4181 üzenetére
4000 Ft-os Csomag: 1Gbit 900 GB csomagom van 3-ik szervernek kisegítés céljából.
Nem auto dl én pakolom be kézzel a torrikat, és 1 arány után törlés.
nCore átlag 600-750 GB up/ nap.
Szerintem leterhelt gépen vagy.
UI:De ha tényleg akarsz egy is uppot Feralhosting 200GB SSD deluge 1 arány auto dl, napi 2-3TB alap. 20 font /hó kb 8400 Ft most sajna fenn a font 417 Ft
-
Kekmen
senior tag
válasz
M4T4D0R #4186 üzenetére
Ne érts félre, nem rád értettem.
Én is rendelkezem szerverrel, bár semmibe nem kerül. Fizetni már nem fizetnék érte.
Mivel évekig voltam a másik oldalon is, mint üzemeltető, mindig örültem az ilyen hobbistáknak.Próbáld ki, mint felhasználó el lehet vele szórakozni, de ha ki akarod maxolni, időt is kell rá szánni. Sokat.
Egyedül az ellen vagyok, amikor valaki ész nélkül tölt le gyakorlatilag mindent és pár óra múlva törli, mert már elért egy bizonyos arányt és alig megy föl. Mindezt akár otthonról. Ezzel csak az erőforrásokat pazarolja és a hálózatot terheli feleslegesen, azért hogy a helyezésnél egy minél kisebb szám jelenjen meg a legnagyobb hazai torrent oldalon. Aztán elmondja, hogy ő TOP 10-es és van 2 PB+ feltöltése. Jó nagy epenis, semmi más. Akik archiválnak és életben tartanak az más történet, nekik respect. -
Kekmen
senior tag
válasz
M4T4D0R #4184 üzenetére
Ha autoDL-t használsz azért időnként nézzél rá, valamint csak egy-egy kategóriát szoktak beállítani, hogy az oda felkerülő anyagokat töltse le. Ha van 1 TB szabad helyed, az nem fog betelni, ha mondjuk napjában egyszer legalább ránézel és a lassabbakat törlöd. Bár személy szerint én ennek a feltöltés mániának semmi értelmét nem látom. Ha letöltök valamit, azért teszem, hogy meg is nézzem, játsszak vele...stb, utána pedig minél tovább életben tartsam a tartalmat.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
M4T4D0R #4181 üzenetére
Szia!
Kekmen már leírta a lényeget...
Nekem a csomag neve gyanús: "200mbit-mini"
Ugyan 500 Mbit-tet írnak, de nálad úgy működik mintha a valójában 200 Mbit volna.
Persze nem árthat megfelelő torrentek használata! (amit vinnének tőled is)
Én a helyedben felvenném a kapcsolatot:
"Kapcsolat
Mail: support@bestbox.be
De inkább más csomagot vagy szolgáltatót választanék.
-
Kekmen
senior tag
válasz
M4T4D0R #4181 üzenetére
Ahhoz, hogy ennyiért tudják adni sok-sok embert kell egy gépre összezsúfolni, hogy nyereséges legyen számukra a szolgáltatás. Ebből következik, hogy számodra ennyi sávszélesség és/vagy merevlemez IO művelet jut. Ha reklamálsz és normálisak, akkor átraknak egy olyan gépre, ami nincs ennyire telítve, de a nélkül megjavulni csak akkor fog, ha kevesebben lesztek a gépen. + néhány százasért már van normális szolgáltató is, de nem szeretném nyilvánosan reklámozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest