Aktív témák
-
naga
senior tag
válasz
GombócArtúr #5 üzenetére
Azt kellene megnézned a lapodon, hogy hány tűs az usb kivezetés rajta. A ma használatoson azt értem, amit a mai lapokhoz adnak gyárilag. (2x5 lyukas dugó, ebből 2x4-et szoktak használni az utolsó pár (1-1) általában üres, vagy földnek van) Az én p2-es lapomon máshogy volt bekötési a sorrend mint a mai lapokon (talán szabvány már ez is), ezért ki kellett pattintani az érintkezőket és abba a sorrendbe berakni, mint ahogy az alaplapon vannak a tüskék.
AT-s USB kivezetés nincsen, max. olyat kereshetsz aminek a bekötése jó a lapodhoz.
De elmész egy normális számtech boltba pár forintért, ha nem ingyen kapsz ilyen kivezetést, és csak át kell rakosgatni az érintkezőket a lapodnak megfelelően, ha nem eleve úgy van. Az alaplap leírásában benne kell lennie. -
naga
senior tag
válasz
GombócArtúr #1 üzenetére
Szerzel egy ma használatosat és a tűket olyan sorrendbe rakod, mint a lapod kiosztása. Én anno így csináltam szintén egy p2-es laphoz.
-
GombócArtúr
senior tag
fel!
-
GombócArtúr
senior tag
fel!
-
GombócArtúr
senior tag
A téma adott, sürgős lenne, ACORP AT-s P2es lapról lenne szó!
Help mí!
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged