Aktív témák
-
Prozac
aktív tag
Nem tudom elhinni, hogy nincs ilyen szoftver.
Valami olyan kellene, mint APEH nyomtatvány kitöltője... -
LukE
veterán
Ezért lenne jó a delphi. Ha nem túl bonyolult(szerintem ez eddig nem tűnik annak), akkor majdnem csak klikk'n'pléj:D Minimális tudással, tutorialt megnézegettem, és elintéztem adatbázis kezelést, meg hasonlókat kb kevés idő alatt. Persze az csak saját magamnak volt egy telefonkönyv, meg hasonlók. De adatbázist használt, és berakni néhány gombot, ellenőrzést, hasonlókat meg nem olyan nagy munka.
PHP alatt adatbázishoz inkább SQL. Ha van php szerver, akkor jóval egyszerűbb azt is felrakni, mint kézzel, saját adatbáziskezelést legyártani. -
Prozac
aktív tag
Install nélkül kell!
A lehető legegyszerűbb megoldás.
Már az adabázisról is lemondok. -
Prozac
aktív tag
Hm..
Ez a html, nem is rossz ötlet.
Kipróbálom. -
LukE
veterán
-
Prozac
aktív tag
Na jó, akkor programozok.
Csak már rég csináltam. Assembly és C és Pascal meg Basic még rémlik...
Akkor mivel?
VisualBasic? -
Prozac
aktív tag
Valami halovány ötlet?
Arra kellene, hogy csak az előre kijelölt helyekre lehessen, beírni.
Lehessen nyomtatni több példányban.
És el lehessen menteni. -
Prozac
aktív tag
Tudtok nekem javasolni ingyenes vagy olcsó de jól használható űrlapkészítőt?
Esetleg Excel makró, Visual basic kiegészítés.
Ha tud adattáblából dolgozni az sem baj.
Nem akarok nagyon programozni ! :))
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest