Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
Aktív témák
-
pojakcs
senior tag
Természetesen kártyás a rendszer. Lehet kapni alkalmas kártyafogadós beltérit, de nem olcsó. Lehet venni a upc-től csak kártyát, de nem olcsóbb, mintha az ő beltérijüket használod.
Állítólag hozzáférhető tescogazdaságos kártya is ,de én ezt csak úgy hallottam, működőképes kalóz megoldást még nem láttam. -
rdi
veterán
Te vegyél a kinti ismerőseidnek UPC-ít, ők meg vegyenek neked Polsat -ot. :))
Az igaz, hogy a cégek szerint csak saját, bejegyzett országában használhatók ezek a műholdak, de fizetős esetén ennek egyébként semmi értelme, mivel a licenszeket úgy veszik meg [mármint, hogy korlátozott hozzáférés].
De vehetnek univerzális digit műholdvevőt [pl.samsung] aztán a megfelelő kártya bele, és már megy is. Ja, hogy a UPC D nem kártyás?? -
ndrs
tag
korábban már próbáltam UPC-nél érdeklődni, de nem szakember, hanem csak egy ''versmondó lány'' válaszolgatott nekem és ő azt mondta, hogy csak Magyarországon SZABAD használni a szolgáltatást. Ezen a ponton leragadtam vele.
Írtam UPC-nek emilt is, de az a ''vicc'' történt, hogy nagyságrendileg fél (!) év múlva válaszoltak, hogy bocsi, de ha aktuális még a kérdés, akkor ismételjem meg. Megismételtem, azóta is válaszolnak.... -
UHHH
őstag
Dojcslandban, Svajcban faszan muxik...
Talan az UPC-tol kellene megkerdezned, hogy a WARSAWA-ban mi a helyzet...;] -
ndrs
tag
Köszi!
Van arról info-ja vkinek, hogy a UPC direkt a magyaroknak szánt műsorát melyik műholdról küldi és hova esik a jel középpontja? A jel mekkora területen szóródik úgy, hogy még élvezhető minőségű műsort ad?
Gondolom, ha a műsorral ellátott terület középpontjától távolabb van az ember, akkor nagyobb antenna kell... -
pojakcs
senior tag
Igen, simán müxik. Annyi bonyodalom van a dologban, hogy kell egy magyarországi cím és ember, aki fizeti a számlát, és ''hivatalosan'' oda lett felszerelve a cucc. Sajnos erre szükség van a upc szerződés jogi csűrcsavarjai miatt. Ha bővebb információ kell, keress meg mailben.
-
ndrs
tag
A magyar UPC direkt műsort lehet-e külföldön is fogni? Ha igen, mennyire távol? Ismerőseim Varsóban dolgoznak, örülnének a sok magyar csatornának ugyanis.
Van esélyük?
bocs, ha túlságosan OFF vagyok...
Aktív témák
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest