Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NagyDave
tag
Sziasztok! Szerintem jó hír a sportrajongóknak, amit most írok. Nálam a UPC-n a 259-es programhelyen található a Digi Sport Plus HU megnevezésű csatorna, egyelőre még fekete képpel. Holnap este kezdi meg adását a csatorna, remélem bent marad a upc kínálatában! Kíváncsian várom, hogy mi fog történni...
-
job-
tag
válasz
rastawicc
üzenetére
Mit kérdezel lehetséges, akár a másik fej beiktatásával DE, a tányérra ugyanabban pozícióban nem lehet, vagy igen nehézséges felszerelni még egy fejet, mely ugyanazon műholdra lát rá. Ezért léteznek olyan fejek, melyek több csatlakozási lehetőséggel rendelkeznek, így több vevőkészüléket is rá tudsz akasztani. (ill. mind erre nincsen szükség, ha a beltéri készülék a fej jelét tovább tudja osztani, azaz fűzhető)
Amennyiben függetlenül szeretnél TV-z-ni műholdról x mennyiségben, tükörre - fejre - kábel-re, mindig szükséged lesz. (kivétel a fenti megjegyzés, mikor a vevőkészülékekből továbbfűzöd az „antenna” jelét) Fügétlenül attól, hogy van-e kártyád, avagy nincs.
Léteznek oly beltéri készülékek, melyek úgymond "okosítható"-k. Ezen készülékek képesek arra, hogy a kártya információit, megosztja egy másik vele kompatibilis vevőkészülékkel, ez esetben elég egy kártya.
Tán itt nyilvános” topic”-ban, mindenképpen fel kell hívjam rá a figyelmedet, hogy a szolgáltató részéről, Illegális.
Igen nagy ezen témakör, minek a közepébe kérdeztél, de remélem, nagy vonalakban tudtam segíteni.
Üdv, Job
-
rastawicc
tag
Értem, és köszönöm!
Olyan megoldás van amihez nem kell a kártya?
Ha pl valaki valaki hagyományosan nézi a tv-t tehát beltéri+tv, akkor ugye a kártya használatban van, és én ezzel egyidőben szeretnék a pc-n tévézni...
Csak egy beltérim van és egy kártya, de van egy külön, használaton kívüli vevőfej-egységem, amit a meglévő mellé fel tudnék szerelni a műholdas tányérra!
ezzel tudok így valamit kezdeni?
Nem teljesen L. egális, megoldások is érdekelnek, amíg nem fektetem gyakorlatba nem bűnözök...
Vagy csak az marad h szerzek egy másik kártyát, és a hozzá való cuccokat?
-
Joe bácsi
őstag
Miért van az, h. elég sokszor a Viasat3 képe kicsit kiakadt és kikockásodik?
-
job-
tag
válasz
rastawicc
üzenetére
Szia!
Vannak nagyon frankó PCI, ill. PCI-E csatoló felületre tunner kártyák gépbe, mik tökéletes képet produkálnak a kijelződre,jó kezelőfelülettel, távirányítóval, rögzítés, visszanézés stb...... (nem kell ezért semmilyen box-ot venned).
Tudsz venni, külső kártyaolvasó modult, pl. PCMCIA csatoló felülettel. Ha nincsen a gépedbe PCMCIA csati felület, akkor igényel egy PCI kártyát, mely utána fogadja a kártyaolvasó modult.Nagy vonalakban, a kérdésedre ez a válasz.
-
rastawicc
tag
Hali!
Van műholdas tv-m beltérivel természetesen (upc), és az érdekelne van-e megoldás,h a coax kábelt bekössem a pc-be egy megfelelő tuner kártyával, és így gépen tévézhessek?
Ezt azért kérdezem, mert ugye ez fizetős tv, és a beltéri is kártyával működik.Lehet, h nagy baromságot kérdeztem, de egyáltalán nem vagyok képben a témával kapcsolatosan...

Előre is köszönöm a segítséget!
Ha van megoldás a gondomra, megköszönném ha valaki itt, vagy pm-ben részletezné!
-
Rick4
félisten
válasz
Oliverda
üzenetére
Jó, nem vagyok egy gyors és gépírőnő, ejtek hibákat, mint bárki más, ebbe ne köss bele.

Persze, rosszpélda a rar, de a lényeg, hogy a helytakarékosság miatt tömörítenek, sőt, műholdon még csak nem is progresszív, hanem váltottsoros sugárzás van, még azzal is tudnak sávszélt spórolni..
Nos, nekem egy drembox 800-asom van, plusz a gépemben egy Skystar 2 HD2-es műholdvevő kártya. Előbbinél van egy bitrátamérő rész, külön méri a képet és a hangot, külön az átlagot és az épp aktuálist. Utóbbi meg tud komplett transzponder adatfolyamot mérni, grafikonba rendezni.
Plusz mikor írtam hogy mennyi az annyi, akkor annyi volt. Nagyon de nagyon messze a 4.5Mbittől. -
Oliverda
félisten
Mi az a "mondatértelemzési"?
Én csak mondatértelmezési problémáról hallottam ami sajnos látszólag téged érint is. 
Kijelentettem valamit itt:
"Amúgy nyilván nem csak a bitrátán múlik, de szvsz szemre is elég jó a UPC minőség ahhoz képest, hogy SD."
erre te válaszul:
"nem a bitrátán múlik? na de szerinted az adatfolyamot mire használják ha nem kép és hang továbbitásra. olyan nincs hogy 2 és 5 mbit ugyanazt a képet adja. mit küldenek még?"
majd én:
"Azt írtam egész pontosan, hogy nem csak a bitrátán múlik."
"De itt bizony a bitrátán múlik, és ennyi. Jön a hang, a kép, a txt, meg esetleg az epg, de az nem igényel sávszélt..."
én:
"Amúgy nem csak a bitrátán múlik, mert hiába van neked 20 megás bitrátád ha alacsony a felbontás."
végül te:
"A felbontás se mindegy, 2-3 hónapja még olyan volt a hellohd hbo2-je, hogy elsőre nem lehetett tudni ez hd vagy sd. Pedig csak 720x576 volt a felbontás..."
Na most erre mit mondjon az ember...

Nem tudom, hogy az alkalmazások mivel töltik ki, nem írtam még ilyen konvertert, de át lehet konvertálni magasabb bitrátára videó és hanganyagot is. Ez utóbbira a legegyszerűbb példa az MP3. Küldj egy 64 kbit-es MP3-at, és 2 perc alatt felkonvertálom neked 320 kbit-re. Igaz, hogy nem fog jobban szólni tőle, de a bitráta az eredeti ötszöröse lesz. Ugyanezt meg lehet csinálni videóanyaggal is, pl Adobe Premiere-ben. Az SD anyag HD-ra való felkonvertálása/felskálázása is hasonló elven működik, illetve működhet, csak ott a felbontás is nő.
"Hasonlattal élve, egy 1MB-os fájlt próbálj már meg 10MB-os rar-ba csomagolni...."
Ufff... azzal ugye tisztában vagy, hogy van egy baromi nagy különbség a RAR és MPEG-2 között? Az előbbi veszteségmentes míg a másik veszteséges tömörítési forma. Ennek fényében elég rossz volt a hasonlat.

A topik témájához visszakanyarodva: leírnád, hogy te pontosan, hogy és milyen készülékekkel, illetve mi alapján állítottad be a digi->upc->hellohd->t-sat sorrendet?
Tudnál csinálni pár snapshot-ot összehasonlítás gyanánt?
Amúgy nálam a Viasat3 továbbra is 720x576. Bitrate: 4.5M.
-
Rick4
félisten
válasz
Oliverda
üzenetére
Okés, látom, nagyon nem vagy ezekkel a dolgokkal képben, megpróbálom leírni, bár rendesen belefutottál a mondatértelemzési problémába is.
Tehát:"Ha a forrás szar, annak a bitrátája is alacsony lesz, és akkor az ugyanazon a transzponderen lévő többi csati kapja meg a sávszélt."
A forrás anyagnak mi köze az ugyanazon a transzponderen lévő többi csatorna sávszélességéhez? Mert szerintem semmi.
Először is nem a forrásanyagnak van hozzá köze, hanem hogy azt milyen bitrátával kódolják bele a streambe. Ott írtam le, alacsony lesz. Van egy mpeg2 video, ami kódolva van, ha sz@r a minőség, akkor alacsony a bitráta. Gondolom ezzel vitatkozni nem akarsz, vagy lehet, hogy akarsz, de akkor légyszi valami tényszerűséggel is próbáld már vegyíteni azt amit sejtesz. Ha ennek az egy csatornának alacsony a bitrátája, akkor az aktuális TP-n sugárzott mpeg2 multistreamben a többi csatorna nagyobb sávszélt kaphat.
Egy eredetileg gyenge minőségű 1 megabites forrást is lehet 10 megabittel továbbítani, nem lesz tőle jobb a minőség mert a forrás anyag sz@r.
Próbálj meg átkonvertálni egy 500 kbit-es anyagot 5 megabitre. Nem lesz jobb tőle a minőségeEzt meg fejtsd már ki bővebben, hogy csinálod? Mivel töltöd ki az mpeg2 adatfolyamot ha a kép és a hang csak 500kbit? Mitől lesz szerinted 5Mbit belőle? Sokadszor kérdem, de erre válasz még mindig nem érkezett... Teljesen felesleges olyat állítani ami az adott szituban sosem fog előfordulni. Hasonlattal élve, egy 1MB-os fájlt próbálj már meg 10MB-os rar-ba csomagolni.... Menni fog?
-
Oliverda
félisten
Akkor ezek alapján te hozzá nem értőnek tartod magadat. Mondjuk őszintén szólva már nem is csodálkozok ezen, mert hiába próbáltam a lehető legegyszerűbben elmondani a dolgot, látszólag nem értetted meg.
"Ha a forrás szar, annak a bitrátája is alacsony lesz, és akkor az ugyanazon a transzponderen lévő többi csati kapja meg a sávszélt."
A forrás anyagnak mi köze az ugyanazon a transzponderen lévő többi csatorna sávszélességéhez? Mert szerintem semmi. Egy eredetileg gyenge minőségű 1 megabites forrást is lehet 10 megabittel továbbítani, nem lesz tőle jobb a minőség mert a forrás anyag sz@r.
Próbálj meg átkonvertálni egy 500 kbit-es anyagot 5 megabitre. Nem lesz jobb tőle a minősége. Ezért teljesen felesleges is ilyet csinálni.
-
Oliverda
félisten
"Én meg azt mondom, ami 5Mbittel jön, annak a 99%-a kép és hang. tehát nem tudnak mit tölteni bele."
Hol állítottam én az ellenkezőjét, vagy hol írtam azt, hogy "töltenek bele" mást is?
Én arra próbáltam rávilágítani, hogy tolhatják 50 megabittel is ha maga a forrás anyag már eleve gyenge minőségű.
-
Nincsenek ilyen haverok a közelben...
Egyébként nagyon nem értem a T árazását.
Ugyanaz a csatornakínálat kábelen 5590, műholdról meg 4690, ráadásul a káblesnél még fizetni kell a beltériért is havi 850-et, a műholdasnál meg ingyenes. Érthetetlen...Egyedül akkor érné meg, ha lenne netem meg telefonom is mellé, de nincs és nem is akarok. Jó kis árukapcsolás...
-
Köszi mindenkinek, akkor lehet, hogy váltok.
T-sat nem játszik, van t-s kábel most is, a tányéros áraik sem sokkal jobbak, akkor meg már a kábel csak jobb lenne minőségben, de pont az a baj vele, hogy nagyon drága. Ha ugyanazt akarom t-sattal, mint UPC Direct+-al, akkor egy csomó minicsomagot kell a családi csomag mellé venni, és akkor árban nem versenyképes....
-
Rick4
félisten
válasz
Oliverda
üzenetére
Ja. Én meg azt mondom, ami 5Mbittel jön, annak a 99%-a kép és hang. tehát nem tudnak mit tölteni bele. Jön egy műholdas transzponderről az mpeg2 vagy az mpeg4 multistream, bele van multiplexelve az adatfolyamba 10-12 csatorna. Ha minden csatinak van valamennyi mérhető sávszélessége, az azért van, mert a dinamikus menedzselés miatt épp annyi kell amennyi, és így annyi képi infó lesz a képen, amekkora sávszél kellet. Tehát olyan nincsen, hogy 4-5Mbittel jön, viszont a kép 2Mbites értékű. Nincsen más ami miatt elhasználódna a sávszél. De persze, lehetne 20mbites a bitráta, csak épp nem úgy ahogy írod. A bitráta miből is jön össze? A képi infókból. fordítva megy, mint ahogy azt leírod. Adott egy minőség és adott egy felbontás, ez lefoglal egy adott sávszélt. Kb ennyi.
A felbontás se mindegy, 2-3 hónapja még olyan volt a hellohd hbo2-je, hogy elsőre nem lehetett tudni ez hd vagy sd. Pedig csak 720x576 volt a felbontás...
-
-
Rick4
félisten
-
Oliverda
félisten
Pont nem voltam itthon. Azt írtam egész pontosan, hogy nem csak a bitrátán múlik. Még pontosabban nem csak a stream bitrátáján ami a műholdról a beltérihez érkezik. Pl. tisztán emlékszem, hogy 2006 végén a Digi RTL klubján a logo szellemképes volt, és alapvetően egy rakás volt a csatorna minősége. Na annak biztos semmi köze nem volt az előbbihez.

-
Rick4
félisten
-
Oliverda
félisten
A T-Sat-ot nem próbáltam, de amit itt-ott olvastam róluk az alapján azt gondolnám, hogy nem valami hejjdejó a képminősége. Már nem tudom megnézni a Digi RTL-t, de úgy rémlik, hogy náluk nem nagyon láttam ilyen 4,5 körüli bitrátát. Amúgy nyilván nem csak a bitrátán múlik, de szvsz szemre is elég jó a UPC minőség ahhoz képest, hogy SD.
A Té meg szvsz azoknak éri meg igazán akiknek még a kerítés is Téból van otthon. Ergo van valami csoportos kedvezmény. Mondjuk spec nekem a kínálat nem tetszik. Viszonylag sok zenecsatornát nézek, illetve inkább hallgatok, abban pedig nem bővelkednek.
-
Rick4
félisten
válasz
Oliverda
üzenetére
A sorrend a számok szerint is az, hogy digi->upc->hellohd->t-sat. A minőség nem egyenesen arányos az árral, vagyis ami rosszabb ,az nem annyival olcsóbb. Ebből konkrétan most a hellohd-t kihagynám, mert nagy összevisszaság van náluk, a minőség is odavan, a t a legjobb perpill. Vegyél egy jó lcd-t vagy plazmát, nem lesz olyan tuti a upc képe. Nézd meg pl a digi rtl-t mekkora bitrátát tol, többet mint a upc, mégis rosszabb a kép. Szerinted?
Ami nekem nem szimpi, hogy a dinamikus sávszél menedzselésbe mostanában hiba szokott csúszni, mintha a régi digis embert ültették volna ide. Egyszer egyszer fogja magát a kép (rtl, tv2) és bekockáz. régebben ilyen itt nem volt...
A botod király, még szerencse, hogy nem sűrűn járok felétek..

-
Oliverda
félisten
Gondolom mondanám, ha nem mérné?
Például a Viasat3: 720x576@4.5M. Ugye azt ne feledjük, hogy ez SD csatorna, illetve a kínálat java az. Mondjuk a HD csatornáikat is próbáltam már.Van egy 51-es Sony Trinitron CRT, egy 72-es Samsung CRT, és egy 27-es Dell TFT (1920x1200, ~70cm). Ugyanezen a konfiguráción volt már Digi is és tesztre HelloHD is.
Fehér botom nincs csak egy ilyenem. Elég nagyot szól egy háton például.

-
Oliverda
félisten
-
Gondolkodom egy tányéros előfizetésen, mert a mostani analóg T-home elég drága (6k körül) és hiányzik pár csatorna, amit néznék (pl. AXN sci-fi), a digitális csomag meg még drágább. Egy év rabszolgasággal is 8k lenne, hűség nélkül meg 9k, a UPC Direct+ meg 3900 Ft. Még felvevős HD-s atyaúristennel is olcsóbb lenne, mint a kábeles...
Kérdés, hogy mennyivel rosszabb a tányéros UPC minősége, mint a kábeles T-home digit?
Jelenleg CRT TV-m van, úgyhogy HD nem játszik, de előbb-utóbb úgyis lesz valami HD-s LCD, úgyhogy arra is tekintettel érdekelne a minőség... -
HofiZoli
senior tag
Halihó!
Küldtem egy online megrendelőt upc direkt szolgáltatásra. Kb mennyi idő míg jönnek bekötni? Bp13.
Válaszokat köszi! -
Mlnr To'm
tag
Halihó.
Tapasztalt már valaki olíat, hogy a kép elmegy kevesebb mint egy másodpercre de a hang megy tovább, a jel jó és amennyire leteszteltem, a tv és a phillips 8111-es beltérinél lehet valami kompatibilitási probléma. A tv-m LG 42ld450.Van valakinek valami ötlete?
Előre is köszi.
-
x-man19
csendes tag
ha valakit érdekel én tudok müholdas Upc full tv-t csomagot.
-
greenisland1
csendes tag
-
humberto
csendes tag
Kis segítséget kérnék!
Jelenleg sima, analóg kábeltévénk van, de nemrég vettünk egy LCD TV-t, amin elég tré a képminőség, ráadásul a képarány is néha indokolatlanul elmászik. Az ingyenes MinDig TV csatornái viszont nagyon szépek, sima tetőantennával. Az átkapcsolgatás viszont elég macerás, jó lenne valamilyen digitális csomag, csak sajnos a helyi szolgáltatónak még nincs digitális csomagja, a T-Home pedig nem erőlködik (egyedül a Sat TV-t ajánlották lehetséges alternatívának).
A UPC lenne az ideális, mert egyedül ők tudnak 4db beltéri egységet adni, ráadásul elég korrekt áron. A képminőségre viszont azt mondták, hogy nem vagy csak alig lesz jobb az analógnál, a sávszélesség miatt, és hogy a földfelszíni adás minőségét meg sem közelíti.Azoktól kérdezném, akik sima analóg csomagról váltottak UPS MŰHOLDAS digitálisra, hogy mekkora a különbség, érdemes-e a felszerelés és a parabola díját kifizetni, vagy tényleg ugyanolyan rossz a kép, mint egy sima analóg kábeladásnál.
A négy készülékből csak egy LCD, tehát a többinek gyakorlatilag mindegy, azokon a legrosszabb felbontású adás is normális, a képcsöves készüléken észre sem lehet venni. Tehát elsősorban az érdekelne, hogy a digitális UPC direct esetében LCD TV-n milyen a képminőség?
Előre is köszönöm!!! -
smog86
senior tag
Szerk: Basszus nem ide akartam írni...
-
-
Joe bácsi
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Egyik házunk tetején a tetőn van és nem fújta be a hó. Nem kicsit magas az emeletes ház....
A másik háznál, ha falra lenne rakva az sem 1 m-re lenne a földtől, hanem vagy 5-6 m-re....Még nem rendeltem meg a másikat.
De most, h. visszaolvastam elbizonytalanodtam, mivel nincs Mo.-on ügyfélszolguk személyes???? -
Oliverda
félisten
válasz
Joe bácsi
üzenetére
Ez jó kérdés. Az biztos, hogy tudnak adni fali tartót (is), de hogy az benne van-e az árban vagy sincs azt nem tudom. Én biztos nem raknám tetőre ha lehet, mert ha teljesen befújja a sz@ros hóesés akkor mászhatsz fel a -5 fokban, ami szerintem nem túl kellemes.
Megrendelted már a szolgáltatást?
-
Joe bácsi
őstag
A UPC biztosítja a parabolának (tányérnak) a tartó kart / állványt? Vagy nekem kell vennem csövet és méretre szabni?
Nem tudom, h. a cserepet lenne jobb megbontani és ott kihozni a tartót vagy a falra felszerelni....
-
Oliverda
félisten
Személyesen is fel lehet keresni a viszonteladót aki viszi a beltériket. A beüzemelés után mindenki kap egy levelet amiben benne van az ő hozzárendelt viszonteladójának és szerelőjének a címe és elérhetősége, ügyfélszáma, stb.
Nem olyan bonyolult ez, de úgy látszik még mindig egyszerűbb elégedetlenkedni, mint kicsit szétnézni és próbálni megkeresni a lehetséges megoldást.
-
smog86
senior tag
válasz
Oliverda
üzenetére
UPC-t meg nem lehet elérni, csak fizessél...
Homár: "Fantomizálódott a UPC Direct?" -
Oliverda
félisten
válasz
Mlnr To'm
üzenetére
Tudomásom szerint jelenleg még továbbra is két eltérő márkájú beltérit adhat a UPC. Humax és Philips. Az utóbbi Cryptoworks szabányú kártyával van szerelve. Ez utóbbi bármilyen Cryptoworks kártyát kezelni képes beltéribe átpakolható, és működni fog a szolgáltatás.
A Humax az Nagravision-os kártyával van szerelve (akárcsak a Digi), és össze van párosítva a beltéri valamint a kártya. Ezért az ilyen kártya csak abban a beltériben üzemképes.
-
Oliverda
félisten
Van Digi, gyenge képminőséggel meg jelerővel. A kártyájukat nem rakhatod át normális beltéribe. T-Home akinek szintén a beltérihez kötött a kártyája, illetve nekem spec a kínálat sem jön be annyira valamint az ár is olyan szokásos tés. Így már csak a UPC és a Hello HD maradt mint értelmes alternatíva.
-
Oliverda
félisten
Én egyetlen számlát sem fizettem még be nekik postán. Az első elmaradt, aztán végül fogtam és 1 perc alatt átutaltam nekik webbankon keresztül. Ezután szépen regisztráltam a díjnet-re és így azóta azon keresztül kapom a számlát és fizetek éppen úgy ahogy jól esik. Kártyával, webbankon vagy akárhogy. Talán még mobilon keresztül is lehet valahogy. Ennél kényelmesebb lehetőség szvsz nincs.
-
job-
tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Huzamosabb ideig külföldön voltam, kinek kölcsön adtam a kártyát, "használja címszóval" nem fizette, így kikapcsolták a szolgáltatást.
Hazajöttem és szerettem volna rendezni a számlám, ill. SOS visszakapcsoltatni a szolgáltatást, de tájékoztattak, hogy nincs Mo.-on "UPC" kirendeltség hol ezt személyesen rendezni tudnám, így csekken fizessem be, vagy utaljam át. Persze csekket nem tudnak adni, mert Mo.-ról a "UPC"-nak már nincsen rálátása a "DIRECT"-es ügyfelekre.
Mivel utalni nem ált módomban, így feladtam piros csekken az összeget, majd fax-on elküldtem, így voltak kedvesek másfél hét alatt visszakapcsolni a szolgáltatást.
„szóval valami műkszik ebben az országban, csak nem UPC DIRECT ügyfelek részére”
-
Oliverda
félisten
válasz
greenisland1
üzenetére
A CI modulnak konkrétan semmi köze a képminőséghez. Nem amiatt jobb a képminőség hanem a jobb DAC miatt vagy ha nincs analóg átalakítás (pl. HDMI van) akkor amiatt.
-
greenisland1
csendes tag
Sziasztok!
Műholdas UPC-m van és napokban vásároltam egy cryptoworks dekódermodul kártyaolvasót!
Ezen keresztül nézem a UPC-s műsorokat!
El kell hogy mondjam hogy ég és föld a különbség a dekódermodul és a beltéri egység képminősége között! Sokkal nézhetőbb CI modulon keresztül!Igaz hogy csak scart csatlakozó van rajta(Philips 4101beltéri).
Egy hátránya van hogy az elektronikus műsorújságnál kevesebb információt jelenít meg
( néha nem írja ki a tv műsorok tartalmát)) -
eagle-sas
csendes tag
Sziasztok!
Még nem voltam itt, de látom, hogy az UPC direct adásairól van szó.
Meg szeretném kérdezni valakitől, akinek vannak ilyen ismeretei, hogy amennyiben a plazma tv-met kalibrálom MP4-re - az AVS fórumon van egy ilyen közismert kalibráló program - akkor az nem egyedül a földi szabadon fogható adásokat jeleníti meg pontosan, hanem a DSR 8111 által adott műsort is? (HDMI kapcsolatban.)
A keresővel nem találtam erre útmutatást.
Köszönettel:
Eagle-sas
-
krixkrax
tag
-
tomic
addikt
Tudnátok segíteni abban ,hogy kell lemondani az előfizetést.
Levélben e-mailban személyesen vagy hogy?
Ill hol?
Lemondáskor vissza kell adni a tányért és a felyet valamint a 2 beltéri egységet?
Köszi -
ace05
senior tag
Philips 6010 tipusú dekóderem van valaki meg tudná mondani hogy hogyan varázsolhatnám rá a tesztelés alatt lévő iko csatornákat?
-
Diego2002
tag
válasz
Oliverda
üzenetére
1. Valaki most tapasztal olyat, hogy nem megy az UPC? Otthonról telefonált a család, hogy azt írja ki mindegyik beltéri, hogy nincs jel v. mi...
2. Amit beszúrtál képet Oliverda, abban szerepel az HBO HD is, de úgy rémlik, hogy nálunk az nem ment... Lehet, hogy azt csak azok kapják, akiknek van vmilyen HBO pack előfizetése?
-
-
Mlnr To'm
tag
Halihó.
Segítséget szeretnék kérni, tervezem, hogy kihozok angliába tányéros upc-t, de nem szeretném a tányért is hozni.
Jó lehet ez a tányér a upc-től kapott fejjel? tányér
Használnék még ilyen toldókat is, hogy az ablakon be tudjam húzni a kábeleket. toldó
Ezek az alkatrészek jónak tűnnek?
Továbbá tudnátok pár tanácsot adni, hogy mire figyeljek?Előre is köszönöm.
-
plömplöm
őstag
úgy tűnik, tisztelt upc a mai napot választotta arra, hogy a régi holdat ne használhassák tovább azon ügyfeleik, akik a német csatornák miatt még azt nézték. így karácsony előtt egy nappal. szeretünk upc!

-
job-
tag
Egy kis infó még.....
A "telenor" sok HD adása is jelenleg kódolatlan, a "Thor"-ról.
Boldog Karácsonyt 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA!
- Eladó Sony FE 3.5-5.6/28-70 OSS objektív
- mini pc/ WIN11/ i5 12600T/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ WiFi/ BT/ 1 év garancia, számla
- MIKROTIK XS+DA0001 kábel
- DeepCool Tápegység 500W - PF500 (80 Plus, Aktív PFC, 12cm )
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én csak mondatértelmezési problémáról hallottam ami sajnos látszólag téged érint is. 

Ha a forrás szar, annak a bitrátája is alacsony lesz, és akkor az ugyanazon a transzponderen lévő többi csati kapja meg a sávszélt. A digis technikát ne vegyük bele ebbe...

De itt bizony a bitrátán múlik, és ennyi. Jön a hang, a kép, a txt, meg esetleg az epg, de az nem igényel sávszélt...
Korrekt a szoláltató