- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
guest
veterán
''Unreal Tournament 2003 Build 927 15 Day Trial Crack''
ez kell ???
babek@fw.hu -
Ploszi
senior tag
szóval crack-je még nincs senkinek? kicsit idegesítő ez a 15 napos verzio, meg hogy egy egész particiót le kellet puceválnom hogy felférjen
-
gyozi
aktív tag
Cső! Az install könyvtárában van egy ilyen OPENAL könyvtár, abban van egy file, amit fel kell telepíteni!
-
HI
Nekem el sem indult a game. Szerintetek mi a gond?
UT2003 Build [2002.05.31.18.31]
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1357 MHz with 255MB RAM
Video: Matrox Millennium G400 DualHead - English
Can't find file for package 'ALAudio'
History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadClass <- UEngine::InitAudio <- UGameEngine::Init <- InitEngine
valami openal32.dll-t keres esetleg ha van valakinek elküldhetné mail útján. (tamas13@freemail.hu) -
TQM
csendes tag
Hali!
Csak csatlakozni tudok Danteshell ''értekezéséhez''. Ha a jövőbeni játékok teljes feature listájának kihasználása a cél, akkor GF4 4xxx kártya kellen majdan (GF berkein belül maradva). Persze van az a francos lóvé tényező, ami nem elhanyagolható. Nekem jelenleg egy első generációs Leadtek GF 256-om van, csak a gépem egyéb részei cserélődtek brutálisabbra körülötte. Jelenleg fut minden frankósan ezzel a konfiggal, de a későbbiekben ez már sovány lesz. (Plusz ha belegondolok pl. a Morrowind víz effektjébe, már gyengusz a vidkártyám). Én egyenlőre még várok a vidkártya cserével (egyenlőre a Doom III környékét látom annak a pillanatnak, amikor ezt megejtem).
Addig is van mit behoznom egyéb téren :))) -
gyozi
aktív tag
kösz
-
Freezura
tag
Hi Gyozi!
Tudom, hogy sokan mondják, hogy ne vegyél MX440-et, de én a magam szintjén meg vagyok elégedve vele. Igaz én féláron jutottam hozzá, mert egy srác vette, csak az alaplapja vagy a tápja nem bírta a kártyát és bármilyen 3D-s alkalmazást indítottaál a gép lefagyott. Na szóval nekem egy ABIT SILURO GF4 MX440 van. Húzni még nem próbáltam a kártyát, de egy ABIT GF2 MX400-hoz (ez volt elötte) képest majdnem 2X gyorsabb.
Konfig:
ASUS TUSL2-C
Cerka 900@1100
384 RAM
3DMark 2k1 build 330 default: 4056 pont.
Geforce2 MX400-al: 2496 -
danteshell
senior tag
3. MX440 csak egy DirectX7-es Gef2 némi extrával, míg a Gef3Ti teljesen DirectX8 kompatibilis. Az újabb játékok már DirectX8-at használnak, és ott már igencsak jól jön egy ilyen Gef3Ti200 :)
4. Asszem a Quake3 programozója, John Carmack mondta: ''Ne vegyél Geforce4MX-et ha Doom 3-azni akarsz'' -
danteshell
senior tag
Szerintem jobban jársz egy Gef3Ti200-al, főleg hogy ha jól húzható fajta :)
1.
Az Asus V8200T2-esem Gef3Ti500 /90000/ feletti órajeleken is stabilan fut, bármiféle komoly hűtés nélkül :) És eközeli v. jobb eredményeket érnek el más gyártók /MSI, Abit, Inno3D/ kártyái is. Abit Gef3Ti200 64 Mb DDR: bruttó 34000, MSI Gef3Ti200 128 Mb DDR TV IN/OUT: bruttó 44000, Innovision Gef3Ti200 64 DDR: bruttó 30000.
2. Alapon is földbe döngöli a Gef4MX440-et :)
Ha pedig kicsit több pénzed van, akkor valamilyen Gef4Ti4200-as kártyát /Gef4Ti4400-ra /80000/ húzva :)/ érdemes venned. Innovision Gef4Ti4200 64 Mb DDR TV-out: bruttó 46000, 128 Mb DDR TV-out: 54000 -
gyozi
aktív tag
Freezura!! Írjál már egy-két teszteredményt a GFMX440-ről, mert én is ilyet akarok boltolni,csak nem tudom, hogy korrekt-e a kártya! Húzni tudtad?
-
gyozi
aktív tag
Hát nekem ''csak'' 2,27Gb-t rak fel, szerintem Neked is annyit, csak elnézted!
a morpheus.hq.hu ról szedtem, de már sajna törölték!
Ha van crack, akkor írajatok! -
Freezura
tag
Hi!
Nekem is nagyon kellene a crack!
Egyébként eszméletlen a grafika, főleg az őserdős pálya tetszik nagyon. -
gyozi
aktív tag
Tud valaki hozzá cracket, mert az enyém 15napos próbaverzió! Ha igen, akkor lökjetek már fel légyszi egy linket! kösz
Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Sorozatok
- Windows 11
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Dune: Awakening
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo IV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest