- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
cadj92
csendes tag
Elsőre nekem sem találta meg, azt hittem Android Studioval akad össze, de akkor lehet, hogy nem. Nekem az megoldotta, ha először Android Device Monitort megnyitottam és azzal megtaláltam a telefont, utána látta a program is.
1. USB debugging telón
2. Android Device Monitor megnyitása
3. Chrome kieg megnyitása
3. Telefon gépre kötéseInnentől látja a Chrome kieg a telót és mehet a leírás szerint tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Robotporszívók
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Metal topik
- iPad topik
- További aktív témák...
- Sony Xperia 10 VII Turquoise 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Teljesen új T-Phone Pro 5G 8/256GB Azurite Blue eladó + töltő
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független hibátlan 2028.05.09. First Phone vásárlás
- Xiaomi 15T Pro 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meggyi001