Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
- Apple Watch
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghard
őstag
"Arrol nem is beszelve, hogy egy 64bit- es hardverre 32Bit - es ROM ot rakni, hat nem is tudom."
Pontosan, nem is tudod.

"HUAWEI P8,Elefone P9000"
Ha nem tűnt volna fel, ezekben fele akkora akku van, mint az uleFoneban. Mellesleg 40 dolcsival drágábbak is ha a legolcsóbb kínai boltokat nézem.
A fényerővel nem tudom mi a gond, ahogy a játékok töltésével sem. Egyikkel sincs problémám.
Az asphalt 8 akad az tény, mert nem megy a gpu gyorsítás.
A hátlapi hangszóró a többi telefon 90%-ában ugyan így elnémul ha leteszed. Ha annyira fontos neked, miért nem néztél legalább 1 képet a telóról vásárlás előtt? Ott a HTC boomsounddal, ennél nem némul el ha leteszed az asztalra. De lehet, hogy ez sem 170 dolláros móka.
Felesleges ragozni, akit nem érdekel az akku, az talál millió másik alternatívát, jobb kamerával, kijelzővel, hangszóróval stb.
"Vannak alkalmazasok amiket nem szeret, el sem indulnak vagy nem települnek."
Mondj egy példát. Én még egyel sem találkoztam ami ne működött volna.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Elemlámpa, zseblámpa
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Kedvenc zene a mai napra
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Képregény topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- 199 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meggyi001