- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jagon
tag
"...egy olyan szűk vásárlórétegnek, amelyik ... szívesen csatlakoztat hangszórót vagy endoszkópot..."
Szóval gyomortükrözéshez is jó? Igazi svájci bicska...
-
csongi
veterán
válasz
thebear007 #5 üzenetére
Meg van a helyuk ez teny.
De erre lehet kapni fele ennyiert is.
Ezeknek a strapa termekeknek 5 eves tamogatas illene. A szerkezet massziv, csak a SOC harmatos es a szoftver mar is elevult kb.
Ez a legnagyobb bajuk.
Nekem ez a bajom, ezert nem talalom a motoros megoldasom. -
thebear007
aktív tag
A teloshark.hu-ról áfásan 120 körül tudtam megrendelni itthoni garival, áfával. Mire jó? Én azért vettem mert motorozok, mezőgazdaságban használom. Nem elsődleges gép, arra ott van az ipad, de így nem a milliós gépet rázom szét, plusz a gyerekeim nem azt ejtik le, törik el. Sárnehéz de iszonyat massív, és az alapot tudja de ennyiért ez erre jó. Az akkut mégvtesztelem, de eddig pozitív a benyomás.
-
Alusky
senior tag
Meg amit nem lehet használni lemerülésig, még a leggyengébb fokozaton se, csak villogva. 5000 mAh mellett miközben egy 1500 lumenes zseblámpának feleekkora az akkuja alapból és órákig világít vele.
Ezek érthetetlen szoftveres ökörségek, miközben langyosnál jobban nem is melegszik fel. Meg ha már ott a lámpa akkor illett volna több fokozatot is adni neki, mint 3, hogy igényre szabható legyen. Valamiért a kínaiak nagyon rá vannak kattanva az ilyenekre, meg persze kötelezően a strobi meg sos funkcióra amit soha nem használ senki.
De legalább nem raktak rá 2MP-es makrót, meg használhatatlan éjjellátót stb. -
csongi
veterán
Egy ujabb kornyezeti hulladek. Kell a szemet nagyon.
-
jUUh
addikt
Vegyes érzéseim vannak, mert egyrészt nem drága, de cserébe nem tudom, mire jó. A hardver-szoftver egy kalap vas, 2024-ben nem akarom, hogy szaggasson, akadjon, gyenge legyen a rendszer. Másrészt simán el tudnám képzelni, hogy ez valakinek jó, a töltési sebesség szimpatikus... De mire jó egy olyan lámpa amit félóránként vissza kell kapcsolni???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Motoros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- Router gondok
- Wise (ex-TransferWise)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- ZUGU iPad PRO 11 1.2.3.4gen tok. Hibátlan! Fulldoboz,
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged