- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
+1
"A teljesítmény egy dolog." - olyannyira, hogy én egy ideje pont le is ...om. Legalábbis ezen a szinten. Jó ideje (bőven) elég a középkategóriától felfelé bármelyik telefon az átlag felhasználónak (értsd: aki nem játszik, és nem 8K-ban akarja végigvideózni a nyarat).
Szóval, igen! Térerő, üzemidő, hőmenedzsment (throttling!). Ma már én ezekre vagyok a leginkább kíváncsi. Ha az előbbiek bármelyikében bukik az adott készülék, akkor én "lapozok".És még egy - elsőre talán furcsa - vélemény: én a csúcs telefonokba sem tenném bele a csúcs SoC-okat. Utóbbiak a gamer mobilokba való. A "sima" csúcs mobil attól legyen top kategória, hogy télen - de legfőképp - nyáron is használható (nem süti szét az ember kezét) és minőségi anyagokból van (de nem üvegből, azt el kéne felejteni). Ezen felül jó kamera, kijelző, minőségi DAC (!). Igen, legyen újra jack a telefonokon!
-
Elit3Zotya
addikt
Hát az egyenlő volt a 0-val, csak egy név, hogy ja ez komolyabb, de nekem nem adott egyszer sem jobb pontszámokat mint a többi 8 gen 2-es teló.
Itt most megint az lesz szerintem a gond, mint a 2200-asnál, ott sem az erővel volt igazából baj, inkább az hogy a fejlesztők nem optimalizáltak az új gpu-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest