- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Légies iPhone halvány színei
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
+1
"A teljesítmény egy dolog." - olyannyira, hogy én egy ideje pont le is ...om. Legalábbis ezen a szinten. Jó ideje (bőven) elég a középkategóriától felfelé bármelyik telefon az átlag felhasználónak (értsd: aki nem játszik, és nem 8K-ban akarja végigvideózni a nyarat).
Szóval, igen! Térerő, üzemidő, hőmenedzsment (throttling!). Ma már én ezekre vagyok a leginkább kíváncsi. Ha az előbbiek bármelyikében bukik az adott készülék, akkor én "lapozok".És még egy - elsőre talán furcsa - vélemény: én a csúcs telefonokba sem tenném bele a csúcs SoC-okat. Utóbbiak a gamer mobilokba való. A "sima" csúcs mobil attól legyen top kategória, hogy télen - de legfőképp - nyáron is használható (nem süti szét az ember kezét) és minőségi anyagokból van (de nem üvegből, azt el kéne felejteni). Ezen felül jó kamera, kijelző, minőségi DAC (!). Igen, legyen újra jack a telefonokon!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest