- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
seredy
tag
válasz
Dark Archon #62 üzenetére
Persze, igazatok van, én sem mentegetni akartam volna a dolgot, nyilván megkereste rajta mindenki a magáét, épp csak a célközönség lett pofára ejtve. A training360 ugyanarra a tananyagra megkapta sokadjára is a lóvét, az “ügyfélszolgálat” is megkapja a magáét, hiába mondja 3 hónapja ugyanazt.
Sajtóhoz lehetne menni, nem tudom, változtatna-e valamin, de más nem jut eszembe. Meg nyilván parlament elé menni, majd tüntetni, de azt amúgy is évek óta kellene, messzire is visz ez, nem akarok offolni.
-
Surranó
aktív tag
válasz
Dark Archon #48 üzenetére
"Amennyiben nem sikerült a tanuló vizsgája, hamarosan meghívást fog kapni a Pótvizsgára. Kérjük, figyelje az e-mail fiókját."
Ezt a meghívót.
Az eredeti vizsgára is kaptam "meghívót", ilyenfélét:dátum:2020. aug. 10. 1:02
tárgy:Újratervezés Program záróvizsga
küldő:nive.huKedves ...!
Tájékoztatunk, hogy az Újratervezés Program záróvizsgája 2020.08.12. szerda 15:00 és 19:00 óra között teljesíthető.
(...)Rendszerbe belépve hol látom? A kurzuslistában van egy "Záróvizsga" tétel, aug 12 20:00 határidővel, de "pótvizsga" tétel nincs.
Szóval akkor pontosítok: ha bárki bármilyen formában lát konkrétat: email, webfelület, stb, de nemcsak szájhagyomány útján, hogy igen, ekkorésekkor idebökve lesz majd elérhető a pótvizsga, akkor lécci szóljatok.
Köszi! -
Spec
őstag
válasz
Dark Archon #41 üzenetére
A JSON-ös backend megoldással az a probléma amennyire én tudom, hogy a JSON-nel nem tudsz valós szerver oldali védett adatbázist felépíteni, pl. egy SQL szintűt.
Igazából fileokban tárolt sima tömböt/tömböket kezel, ami egyfajta ál-adatbázis, de simán csak file elérésen, és annak kiszolgálásán alapul.
A JSON fileban lévő tömbökből olvassa ki az adatokat. Ezt akár egy sima XML fileból, vagy szélsőséges esetben bármilyen txt állományból is megteheted. Ez viszont komoly biztonsági kockázatot rejt magában, így valamit is magára adó weboldalakat nem építenek JSON backenddel. Ez egy vakvágány. Én ezért nem is foglalkoztam volna ezzel ebbe na kurzusban. -
Atamano
csendes tag
válasz
Dark Archon #36 üzenetére
Azért azt nem mondanám,hogy túlságosan jól felépített vagy jól megszerkesztett anyagról lenne szó összességében.
Azért még mindig azt a részét tudom a legjobban kritizálnia a programnak,hogy gyakorlatilag nincsenek információk. Nem tud így tervezni az ember,hogy nem látja milyen ajánlatok, milyen feltételek várják majd a célegyenesben.Egyáltalán hány embernek tudnak szakmai képzést biztosítani.Ezt már a program kihirdetésekor tudnia kellett volna a szervezőknek.
Véleményem szerint úgyis a kompetencia teszttel fogják kiszórni a többséget.Bár azért nem mindegy,hogy 100 vagy 1000 férőhelyről van szó.
-
dal0503
friss újonc
válasz
Dark Archon #27 üzenetére
Jaa, akkor ok. :D Köszi szépen! :)
-
SteveL
aktív tag
válasz
Dark Archon #18 üzenetére
Reméljük, nem így lesz.
-
SteveL
aktív tag
válasz
Dark Archon #16 üzenetére
Igen, ez nekem is furcsa.
-
SteveL
aktív tag
válasz
Dark Archon #14 üzenetére
Legalább egy az volt, a többit elfelejtettem.
-
stopperos
senior tag
válasz
Dark Archon #11 üzenetére
Nekem 90% lett. Pár kérdést benéztem.
-
SteveL
aktív tag
válasz
Dark Archon #11 üzenetére
Detto 92%.
32 percbe telt.
Egyébként a szerver auto frissítés-tiltását a tanagyagban így oldottam meg: az VS Code - Extensions - Live Server - Beállítások alatt hozzáadtam a "liveServer.settings.ignoreFiles" kulcshoz a "**/db.json" tömbelemet.
-
donhere
tag
válasz
Dark Archon #4 üzenetére
Ugyan ezek nekem is a problémáim az utolsó résszel. Már én is erre gondoltam, hogy nem jó valami alapból ott sem, vagy az én gépemről hiányzik egy keret.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest