- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rez_Grof
őstag
Próbáljátok ki valami komolyabb 400W-os táppal, Chieftec, Silentmaxx, Zalman akármi, csak nagyobb ampert tudjon leadni a 12V-os ágon.
Másik úgy kösd be a kártyát, a tápra, hogy a vinyók meg a dvd másik ágon legyen, tehát a kártya egyedül legyen a 12V-os ágon.
Nálam is csinált ilyet, mikor 2 vinyó meg 2 dvd mellé kötöttem be a 6600Gt-t. Pontosabban else indult a gép. -
sky77
aktív tag
Túl sok ötletem nincs. Jó volna tudni, a vidkarinak mennyi nafta kell, illetve meg tudja-e hajtani rendesen a táp a konfigot (milyen táp).
Nekem hasonlót gyenge táp okozott. Mother Board Monitorral nézzétek szvsz a feszültség értékeket, s ha azt látjátok, hogy nagyon ingadozik, ill. eltér a normálistól, lehet kezdeni a gyanakvást. Próba képpen le lehetne venni a videokártya órajeleit kb. a felére, ha úgy rendben van, mégjobban lehet gyanakodni a tápra. Így első körben.
Szerk.: ejj, de lassú vagyok...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest