Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
rogers
aktív tag
Én ekkora változás után biztos újraraknám még akkor is, ha fáj az ''elvesztegetett'' idő. Alaplap csere estén nagyon sok alapszintű KERNEL driver változik, és bár Abitról mész Abitra, de generációt ugrasz...
Lehet, hogy menne újrarakás nélkül, de aztán valszeg apró furcsaságok sorozata fog előjönni a gépben...
Amúgy én is hasonló váltáson töröm az agyam, AbitST6om van PIII866-al, csak még várok, hogy mi is lesz az igazság az új generációs játékokkal :)
Én amúgy P4 2.4 v. 2.6-ot céloznék... ár/teljesítmény arányban sokkal optimálisabb mint a 2.0-ás... Már ha van annyi lóvéd :)
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest