- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Aktív témák
-
Hát, lehet. Én találkoztam Sasserral, az mást nem csinált, mint tolta fel az újabb is újabb trojánokat a gépre + elvette a net sávszélességét. Egy Sasser összesen 31 trójait rakott fel 1 óra alatt. A dolog érdekessége, hogy windows XP aktiválás közben történt, hogy megjött a Sasser. Ez egy teszt volt, ami ezt az eredményt hozta. MS rulez.
Lekopogom: Életemben nem volt vírusom.
[Szerkesztve] -
TJ_JohnnY
csendes tag
Barátnőmnek Sasser.B volt ami ezt csinálta, és a Blaster patch nem ért semmit, mert bejött. Nekem nem dobott LSA hibaablakot, csak újrraindult, de nálam W32:Gaobot.wrm volt.
-
Blastert keress, de ezt már úgyis sokan írták.
[Szerkesztve] -
TJ_JohnnY
csendes tag
Ha újraindul a géped, nézd meg nincs -e Sasser.B, GaoBot, vagy Blaster vírusod.
-
Myki19
aktív tag
Feláll a rendszer,és röktön kapok egy hiba üzenetet:LSA Shell (Export Version) - a folyamatban probléma lépett fel, és le kellett állítani.
majd ha elinditom a internetet akkor bedob még párat belassul a gép és egy kis ablakba mind a Blaster virus kiirja hogy 1 perc és kikapcsol a gép! Ha tudtok valamit segitsetek köszke!
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest