- Telekom mobilszolgáltatások
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Nem feltételezek semmit. Ők állítják.
Elvileg lehetséges, és ha megvannak a fájl hozzáférési logok visszamenőleg akkor bizonyítható is.
Azt nem tudhatom, hogy mire alapozzák az állítást és hogy valós-e, csak annyit mondtam, hogy nem feltétlenül kamu.Hogy hogy vették észre, ha nem került nyilvánosságra. Ahogy a hírben is írják, múltkor már volt-e hasonló ügyük. Logikus, hogy utána nekiálljanak átnézni a felhős konfigot és kibukjon, ha valahol van még hasonló gond.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Williamgrant #4 üzenetére
Igen, biztos vagyok benne, hogy a google botja végigpróbálgat minden random 200 karakter hosszú url-t, hátha van mögötte valami...
-
L3zl13
nagyúr
Attól, hogy valami hozzáférhető direkt linkkel kintről az nem jeleti feltétlenül, hogy felfedezhető olyanok számára akik ezt nem ismerik.
Security log pedig tartalmazza, hogy mikor, honnan fértek hozzá. Bár nem tudom, hogy ez elérhető-e a teljes 7 éves időszakra, hogy ez alapján biztosan állítható legyen, hogy nem történt illetéktelen hozzáférés.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Sok országban voltak nyilvánosan hozzáférhetőek az ügyféladatok, nagyjából 7 éven keresztül – ez is a legutóbb felfedezett mulasztások következménye.
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7. generáció i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest