Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Ne nyissunk minden egyes újonnan felfedezett vírusnak külön topicot. A keresőből (Bővebben: link) kiderül, hogy van már egy rakás, vírusokkal foglalkozó topic, használjuk inkább ezeket.
Ezt a topicot zárom, és helyette ajánlom mindenki figyelmébe a következőt: Bővebben: link -
boly
tag
Ma délelött volt szerencsém egy új vírushoz, amelyet még a Norton friss változata sem ismer !
A vírus hátérből szeretne rengeteg mail-t küldeni, csak ugyebár nálam teledobálta a képernyőt hiba üzenetek garmadával a Norton, miszerint a kiszolgáló elutasította a mail küldését !
Persze egy sereg vírusírtót próbáltam az ügy érdekében, de hiába, nem tudtam csatlakozni a netre, mert akkor egyből kezdte a hisztériát !
Több óra leforgása alatt manuálisan ''saját kézzel kerestem meg''
Hogyan? Elkezdtem feladatkezelőből kilőni a futó alkalmazásokat, míg megtaláltam a wi32.exe-t ! Utána természetesen megkerestem ezt a gépen.
Tehát ha valaki találkozik vele, akkor ezt tudom ajánlani neki !
Üdv.mindenkinek
Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- RAM topik
- World of Warships
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest