Hirdetés
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
JulWCZar
senior tag
Igazabol a mai dragakkal sincs baj. En mult augusztusban (kicsiny osszekeresett penzemmel plusz a ballagasi loveval) valaszthattam hogy uj es olcso vagy regi es draga de mara olcso.
Tanulsag: nincs. Maig nem tudom hogy hozta volna a szerencsem. Mindettovel porul jarhattam volna. Erre volt 2 het!!! gari. Annyira persze nem regi, PIII-M 1.2 GHz, fel giga ram, meg egy moby radeon. Programozasra meg kepszerkesztesre jo.
Mellesleg akksirol nagyon ritkan hasznalom. Csak ha feltetlenul kell. Amint lehet akkor halozatrol.
A tapegysege egyebkent a legszebb resze, anno a boltban is mondtak hogy ledobbentek milyen pici is szep. Szinte ingerel az akksi mellozesere.
No, sok szerencset, es ha nagyon nem volt meg eleg akkor nehany tanacs (remelem nem talalom fel neked a spanyolviaszt):
-Halozatrol mindig
-Tegyel a kijelzo es a bill koze szivacsot (en mondjuk nem teszem, de erdemes ha nem talalod masszivnaka felepitest)
-Gondolom van taska, de azert megjegyeznem. En a folos rekeszeket kitomtem regi szovet egeralatetekkel es ilyen mucsa buborekos nejlonnal.
-Ugyelj arra hogy hidegbol melegbe helyezeskor egy jo ideig pihenjen hogy a kondenzalodott para elparologjon
-Ne hasznald olben vagy takaron vagy barmin ami akadajozza a szellozest. Emellett rengeteg hot pasziroz ki a vinyo, cdrom, cpu a gep aljan is, ugyhogy ennek is jo ha valami szilard felulethez er.
-USB eszkozoknel ovatosan a fogyasztassal
Hat, ennyi.
Aktív témák
- Filmvilág
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Éjszakai műszak
- Nyaralás topik
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Szólánc.
- Energiaital topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4080 12gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Macbook Pro M4 Pro 16" 14C/20C 48/512GB
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- OnePlus Open 512GB Voyager Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest