- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
SPT
csendes tag
Csá! (Én tettem fel az eredeti kérdést)
Nem kell b@szogatni, hogy nem értek hozzá, azé jöttem ide. Ha lenne időm olvasgatni, akkor most nem itt gépelnék. Gépre meg szükségem van.
A gép nem játékra kéne, hanem filmet nézni rajta, programozni (szoftverfejlesztő vok), lehet hogy ez a gép soknak tűnik ilyen dolgokra, de ha má veszek valamit, akkor olyxat akarok, amit nem kell már holnap lecserélni. Alaplap+proci+memória+táp: max. 100 000 Ft-ot szánok rá.
Várom a további javaslatokat. Köszi. -
SPT
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, mivel hardware témában nem vagyok túl jártas. Újítani szeretnék a gépemen, és nem tudom miből milyet vegyek.
A proci az AMD lesz. De milyen?
- AMD Athlon 64 3000+
- AMD Athlon XP 3000+
Mi a különbség köztük?
Alaplap: ???
A lényeg, hogy ne legyenek rajta sok feleslegesen integrált hülyeségek, csak ha muszály, nincs szükségem rá. Lényeg: jó minőségű legyen de OLCSÓ!
Táp: mekkora tápot vegyek?
Van egy 250W-os tápom, de nem tudom, elég lesz-e. Ha nem, akkor olyan kéne, ami nem túl drága, HALK!
A következők lesznek a gépben: Geforce FX5500, Pinnaccle TVkari, SB hangkártya, 2 vinyó, 2 DVD/CD meghajó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest