- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
SPT
csendes tag
Csá! (Én tettem fel az eredeti kérdést)
Nem kell b@szogatni, hogy nem értek hozzá, azé jöttem ide. Ha lenne időm olvasgatni, akkor most nem itt gépelnék. Gépre meg szükségem van.
A gép nem játékra kéne, hanem filmet nézni rajta, programozni (szoftverfejlesztő vok), lehet hogy ez a gép soknak tűnik ilyen dolgokra, de ha má veszek valamit, akkor olyxat akarok, amit nem kell már holnap lecserélni. Alaplap+proci+memória+táp: max. 100 000 Ft-ot szánok rá.
Várom a további javaslatokat. Köszi. -
Arkana
csendes tag
Akkor tulképp ha nem húzom fel a procit, feleslegesen vettem pc-3200 RAM-ot. Lehet más topicba kéne írnom ezt már, de ha egyszer itt kezdtem el... Van egy Abit nf7-es lapom, meg egy Barton 2500+ procim. Ha a ratio-t módosítom(mondjuk 4/5-re -> asszem 415MHZ-re emeli), de így nem lesz meg a szinkron. Tehát inkább mivel érdemes buherálni(szorzó, feszültség, frekvencia?), és meddig mehetek el? Most a hűtőm úgy 37-39 fokon tartja a procit.
-
Arkana
csendes tag
Hali!
Az a gondom, hogy van egy Abit NF7-es alaplapom, amibe tettem 512MB Samsung DDR 400MHz ramot, és a Bios fel is ismerte, ahogy kell, de az első mentés után viszont már csak 333-asnak jelzi ki. Mit csináljak vele? -
Dilikutya
félisten
Vazze, most olvasom... nem túl drága táp.... fogjuk mi még ezt a gépet viszontlátni egy másik ''Segítsetek'' topikban
Amúgy ezermegegy ilyen topik van ahol abszolút tudatlan újoncok kérdezgetik mit vegyenek, ahhelyett hogy utána olvasnának, mi mit tud, mibe kerül, mire kell neki... -
Flameus
aktív tag
Túl sok konkrét kérdést nem tettél fel - ien' igényekkel bemész bármei'k boo'tba oszt' kérdezel bután, majd csak adnak valamit a pénzedért. Nem értesz hozzá + konkrét igényeid/elvárásaid nincsenek, ezért nem is tudod, hoo' mire költöd a $.
Sokat ezek alapján ettől a topictól ne várj - alapértelmezett esetben mond meg mit szeretnél és mennyid van rá, úgy van rá esély hoo' a jelenleg meg nem fogalmazott igényeidet itt ki tudjuk - akár információ formájában - szolgálni.
Éted? Jobb felső sarokban a van a kereső; táp, proci, alaplap van itt minden bőven, szal' használd egész'seggel...és a topicot neveztesd át...Welcom at all
[Szerkesztve] -
Fairplay
csendes tag
Üdv! Az XP 3000+ valszeg 333 fsb barton magos proci lesz. Ez jó cucc, de ha hosszabb távra tervezel, akkor az A64 jobb választás lehet, mert az fejlettebb. Árban szerintem nem sokkal drágább, és a hozzávaló alaplap sem. A táp min. 350w, de inkább ennél nagyobbat nézz.
proci ügyben nézz be ide: Bővebben: link -
Gleatcher
aktív tag
Nem vagyok egy amd szakértő, de azt tudom, h sztem egy athlon64-et vegyél, később jó lesz.
Táp az tuti kell új, ajánlom a TT fanless tápját, az tuti halk de drága.
Tápon ne spórolj, mert később problémásabb sz@rakodni vele, inkább most vegyél egy jót (DTK, Enermax, Chieftec, Coolink, TT), megéri rá az a plus 10k. -
SPT
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, mivel hardware témában nem vagyok túl jártas. Újítani szeretnék a gépemen, és nem tudom miből milyet vegyek.
A proci az AMD lesz. De milyen?
- AMD Athlon 64 3000+
- AMD Athlon XP 3000+
Mi a különbség köztük?
Alaplap: ???
A lényeg, hogy ne legyenek rajta sok feleslegesen integrált hülyeségek, csak ha muszály, nincs szükségem rá. Lényeg: jó minőségű legyen de OLCSÓ!
Táp: mekkora tápot vegyek?
Van egy 250W-os tápom, de nem tudom, elég lesz-e. Ha nem, akkor olyan kéne, ami nem túl drága, HALK!
A következők lesznek a gépben: Geforce FX5500, Pinnaccle TVkari, SB hangkártya, 2 vinyó, 2 DVD/CD meghajó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xbox tulajok OFF topicja
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- Milyen notebookot vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest