- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flameus
aktív tag
Túl sok konkrét kérdést nem tettél fel - ien' igényekkel bemész bármei'k boo'tba oszt' kérdezel bután, majd csak adnak valamit a pénzedért. Nem értesz hozzá + konkrét igényeid/elvárásaid nincsenek, ezért nem is tudod, hoo' mire költöd a $.
Sokat ezek alapján ettől a topictól ne várj - alapértelmezett esetben mond meg mit szeretnél és mennyid van rá, úgy van rá esély hoo' a jelenleg meg nem fogalmazott igényeidet itt ki tudjuk - akár információ formájában - szolgálni.
Éted? Jobb felső sarokban a van a kereső; táp, proci, alaplap van itt minden bőven, szal' használd egész'seggel...és a topicot neveztesd át...Welcom at all
[Szerkesztve] -
Fairplay
csendes tag
Üdv! Az XP 3000+ valszeg 333 fsb barton magos proci lesz. Ez jó cucc, de ha hosszabb távra tervezel, akkor az A64 jobb választás lehet, mert az fejlettebb. Árban szerintem nem sokkal drágább, és a hozzávaló alaplap sem. A táp min. 350w, de inkább ennél nagyobbat nézz.
proci ügyben nézz be ide: Bővebben: link -
Gleatcher
aktív tag
Nem vagyok egy amd szakértő, de azt tudom, h sztem egy athlon64-et vegyél, később jó lesz.
Táp az tuti kell új, ajánlom a TT fanless tápját, az tuti halk de drága.
Tápon ne spórolj, mert később problémásabb sz@rakodni vele, inkább most vegyél egy jót (DTK, Enermax, Chieftec, Coolink, TT), megéri rá az a plus 10k.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest