- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
vz12
tag
Köszönjük szépen a "feladási idő" szerinti rendezhetőséget, ezzel az aprósággal máris sokat javult a használhatóság. Persze van még teendő bőven, értem én az 1-2 hónapot is, de hogy ez máris megvalósult, az szép dolog. Talán így egy kicsit kevesebben pártolnak el innen ...
Szerk.: Parci, én is ezt mondanám.
-
vz12
tag
Teljesen egyetértek, a sorrendből hiányzik a "feladás dátuma" szerinti rendezettség (oda-vissza), az "idő" az jelen esetben egy nagyon pongyola, pontatlan kifejezés. A hirdetések sorába is jó lenne betenni a feladás dátumát, hogy ne csak egy felesleges kattinttás után derüljön ki, hogy "jól emlékszem, ezt már olvastam, és akkor sem kellett". És ezzel összefüggésben természetesen kérnénk szépen az óra+perc adatot is (ahogy eddig) az adatsorba kiírni, láthatóan ez az adat is el van tárolva.
A hirdetési "grid" sorainak magassága szerintem túl nagy (a betűméret is), így sokat kell scrollozni, illetve mint már említettem, kattintgatni is. Nem mindenki időmilliomos ...
Amúgy a "lényeg" ebben a dizájnban nagyon beleolvad a háttérbe, a színvilág miatt így összességében nagyon-nagyon szem- és agyfárasztó módon lehet kibányászni az információkat, ez eddig nem volt így, a régi rendszert én ebből a szempontból példaértékűnek tartom. A változtatás, a "modernizálás" alapvetően nem baj, de ne hátrafelé lépkedjünk már, ha lehet.
Aktív témák
- Diablo IV
- Gaming notebook topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LED világítás a lakásban
- PlayStation 5
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest