- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
igen, akkor ők hátrébb lesznek, mint azok, akik előresorolnak. de cserébe ingyen hirdetnek, és azért ha jó dolgot kínálnak, el fog fogyni. és tényleg fenn is kell tartani az oldalt valamiből. most is hátrányban van a "kisember", mert a nepperek teleszórják hirdetéssel az egészet.
-
de mivel, könyörgöm?
ezután is ingyenesen adhatod fel a a hirdetéseid, ha pluszban fizetsz, akkor kapsz egy kis bónuszt, de ha nem akkor is ott lesz az eladó cuccod az oldalon.egyedül a kereskedőknek kell fizetnie, ami meg azért eléggé érthető dolog.
pontosan ugyanazt fogja tudni az új oldal, mint a mostani, csak lesz benne pár plusz fizetős és nem fizetős extra, meg más a design
az összes probléma az, hogy neked és néhány más embernek személy szerint nem tetszik, és ebből túl nagy következtetéseket vontok le.
-
nem, azt látod, hogy idejött ~10 ember hisztizni, meg van párezer, akinek bejön / pont tökmindegy, és ezért nem írnak.
a reklámos oldalak meg továbbra is a prosztóság legalja, legalábbis nem tudom mikor láttál AdBlock nélkül utoljára ilyet. kisebb epilepsziaroham használni, ha tele van tömve Flashel, akkor a gépet is fogja és mint mondtam: a népek nagyrésze élből blokkolja a reklámokat, így aztán soha nem fog normálisan profitot termelni
-
nincs az a designváltás, aminél több ember örülne, mint nem. én legalábbis nem láttam még ilyet, pedig én magam is levezényeltem párat. egyszerűen utáljuk, ha valami változik. én is. néha mégis kell. aztán pár évvel később már az újhoz ragaszkodik mindenki ugyanúgy.
ezzel nem azt akarom mondani, hogy nincs jobb és rosszabb design, csak a reakciókról beszéltem.
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Linux kezdőknek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hegesztés topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mobil flották
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest