-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
igen, akkor ők hátrébb lesznek, mint azok, akik előresorolnak. de cserébe ingyen hirdetnek, és azért ha jó dolgot kínálnak, el fog fogyni. és tényleg fenn is kell tartani az oldalt valamiből. most is hátrányban van a "kisember", mert a nepperek teleszórják hirdetéssel az egészet.
-
de mivel, könyörgöm?
ezután is ingyenesen adhatod fel a a hirdetéseid, ha pluszban fizetsz, akkor kapsz egy kis bónuszt, de ha nem akkor is ott lesz az eladó cuccod az oldalon.egyedül a kereskedőknek kell fizetnie, ami meg azért eléggé érthető dolog.
pontosan ugyanazt fogja tudni az új oldal, mint a mostani, csak lesz benne pár plusz fizetős és nem fizetős extra, meg más a design
az összes probléma az, hogy neked és néhány más embernek személy szerint nem tetszik, és ebből túl nagy következtetéseket vontok le.
-
nem, azt látod, hogy idejött ~10 ember hisztizni, meg van párezer, akinek bejön / pont tökmindegy, és ezért nem írnak.
a reklámos oldalak meg továbbra is a prosztóság legalja, legalábbis nem tudom mikor láttál AdBlock nélkül utoljára ilyet. kisebb epilepsziaroham használni, ha tele van tömve Flashel, akkor a gépet is fogja és mint mondtam: a népek nagyrésze élből blokkolja a reklámokat, így aztán soha nem fog normálisan profitot termelni
-
nincs az a designváltás, aminél több ember örülne, mint nem. én legalábbis nem láttam még ilyet, pedig én magam is levezényeltem párat. egyszerűen utáljuk, ha valami változik. én is. néha mégis kell. aztán pár évvel később már az újhoz ragaszkodik mindenki ugyanúgy.
ezzel nem azt akarom mondani, hogy nincs jobb és rosszabb design, csak a reakciókról beszéltem.
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest