- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
+1
Átlag napi 8 órát vagyok hardverapró-n és a prohardver fórumon.
Szvsz a hardverapró új színvilága elég bántó a szemnek illetve a designja nem illik túlságosan az ország leghíresebb hardver apróhirdető oldalához.
Viszont a változás mindig kell, bár annyira nem tetszik ez a változás.
-
olbaidhun
őstag
Sziasztok fórumozók, házigazdák!
(#738) kymera
(#742) Chaser+1 teljes mértékben igazat kell adnom, de egyúttal ki is egészítem:
- véleményem (ünk) szerint maradhatott volna szerkezetileg a régi oldal és ahhoz kellett volna az új funkciókat társítani (up-olás, fizetős up-olás, stb)
- az oldalnak nem a fizetős részével van gondunk hanem a "Hello Kitty" -s arculatával.
- a privátok jogkörének a módosítása (pontosabban az erre irányuló próbálkozás) nem igazán felel meg a jelenleg hatályban lévő jogszabályoknak.Annyit fűznék még kymera "tag" véleményéhez, hogy az én ismeretségi köröm ~ 3854 tag [ ~ 300+ pirosal rendelkezem, azaz Országos top ~ 20 ] az elmúlt néhány év alatt és sajnos az utóbbi hetekben a társalgásaink ugyanazt tükrözik a hardverapróval kapcsolatban mint amit kymera leír:
- gyakorlatilag mindenki "fázik" az új arculattól.
- megértjük a fejlődés szükségességét
- megértjük az anyagi orientáltságot és egyetértünk azzal hogy legyenek fizetős szolgáltatásokTalán a bitmarket-hez hasonlóan megoldható lenne egy "beta" szekció [ a meglévő rendszer mellett, gombnyomásra ], hogy a felhasználók dönthessenek az új motor [ +design ] vagy a meglévő fórummotor életképességével kapcsolatban. Egyértelműen látszana a megtekintések számából a lényeg.
Amennyiben még tanácsolhatom vegyétek le a "ne ess kétségbe!" üzenetet, mert ez már a belépés előtt egyfajta nyomást vált ki az emberből. [ ne gondolj a kék elefántra! ]Én is köszönöm a csapatnak, hogy foglalkoznak a fejlesztéssel és ennyi energiát fektetnek a fenntartásba, de az oldal hatékonyságával kapcsolatban, a jelenlegi irány miatt erős kétségei(nk)m vannak.
(#759) canniball kiegészítettem!
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest