-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
válasz
olbaidhun #4820 üzenetére
A csalok elleni fellepest jol csinaljak szerintem."
Ja igen, szerinted!Ez visszafele is igaz. Szerinted rossz, mas szerint meg jo.
Ez képkezelés ph-n egy vicc kategória.
Valamint a csalók elleni fellépés is..Több százezres, gyakran milliós (nyilván több csalássorozattal) lehúzások mennek hetente, következmények nélkül. Ezzel szemben még a rendőrség is tehetetlen, nemhogy a HA vezetők.
Javaslom gondolkodj el kicsit mit muvelsz. Leszolod amit csinalnak, majd elismered, hogy ezekkel meg a rendorseg se tudna mit kezdeni. Megteszik amit lehet, ami toluk telik. Nem tudnak a csalok es a vasarlok fejevel gondolkodni, ahogy a hulyekkel es felelotlen emberekkel sem lehet mit kezdeni.
-
kenwood
veterán
-
kenwood
veterán
válasz
olbaidhun #4796 üzenetére
ph-n sose volt privat bugom.
Hardverapron neha kiirja, hogykommunikacios hiba,de mindig elso F5-re megoldodik.A csalok elleni fellepest jol csinaljak szerintem.
Nem tudhatod,milyen egyeztetesek folynak a hatterben.
igen gyakori,hogya bejelento hazudik,mint a vizfolyas.Vagy amikor valaki kap egy hibas termeket,majd mindent megtesz annak erdekeben, hogy ne lehessen ot kompenzalni (nincs netem,nincs telefonom,nincs bankszamlaszamom)
Fogyatekosokkal nem lehet mit kezdeni. -
törölt tag
válasz
olbaidhun #848 üzenetére
"A privátok jogkörének a módosítása (pontosabban az erre irányuló próbálkozás) nem igazán felel meg a jelenleg hatályban lévő jogszabályoknak."
Ebben azért nem vagyok biztos,nomeg NSA óta tudjuk,hogy pont bárki bármit megtehet következmények nélkül az online forgalmaddal.
ps: mindenesetre aláírásom kiegészítem mert egyet értek veled.
-
hito
nagyúr
válasz
olbaidhun #789 üzenetére
Tehát nem nyilváníthatok véleményt, mert nem vagyok benne a top100 kereskedőben és "csak" 41 pozitív értékelésem van? Nem beszélj már butaságokat kérlek. Itt bárki nyilváníthat véleményt az új oldallal kapcsolatban, még az 1 napos újoncok is, és ez így van jól. De megnyugtatásodra közlöm, hogy annak a számnak amit ott látsz kb. a 10x-esét bonyolítottam már le, csak nem kuncsorgok pirosért. Sőt, utálom ha adnak, mert akkor viszonozni kell és ahhoz lusta vagyok (de mindig megteszem)
Bár tudom, ez nem jó, mert a mi érdekünk az üzlet utáni értékelés.
Istenem, de jó lenne majd egy év múlva az orrotok alá dörgölni az itt leírt véleményeteket.
Na, kitartás mindenkinek, én tényleg nem szeretnék nagyon belemerülni ebbe a vitába, semmi értelme, jópár napig úgyis puskaporos lesz a levegő, ilyen hangulatban meg nem érdemes vitát folytatni, csak az indulat szól a legtöbbekből.
-
válasz
olbaidhun #789 üzenetére
a PH nem újult meg, gondolom a régi Hardverapróra gondolsz. az viszont nem jön vissza többet, ez nem egy próbálkozás, amit most látsz, hanem az új Hardverapró. bugos még itt-ott, pucoljuk ezerrel, biztos, hogy döcögni fog még egy-két hétig. de levéve és a régi visszatéve (vagy szabadon választhatóvá téve) biztosan nem lesz. két tök különböző rendszer, nincs átjárás, nem tudjuk szimultán futtatni őket. de nem is akarjuk. ezt akarjuk tökéletesre csiszolni fél éven belül (akkor már arculatilag is, meg mobil nézet stb.).
-
válasz
olbaidhun #756 üzenetére
Teljes mértékben, 100%-ig egyetértek veled. Hasonló erőltetett arculatváltási próbálkozások más oldalakon is voltak/vannak (apród, jófogás, expressz, stb.). Én mérni szoktam az érdeklődések és a sikeres üzletek számát hirdetési felületenként (nyilván ezt teszem mint kereskedő). A PH eleinte nagyon jó volt évekig, az utóbbi években visszaesett (legalábbis az én termékeim tekintetében). Más új, feltörekvő oldalak, pl. az Apród és a Jófogás, amilyen vicces próbálkozásnak indultak, annál jobban kezdenek befutni (mondjuk vannak tv és rádió reklámjaik is, ez sokat jelent).
Ezzel nem is lenne baj. A baj az, hogy az új PH felülete kísértetiesen hasonlít - legalábbis a működés elvében, de már a megszólításban is
- ezekre. Nekem nagyon vatera üzeti érdekeltség gyanús a dolog, hiszen terjeszkednek, felvásárolnak, sajnos külföldi, idegen érdekeltségből (asszem lengyel), de ez csak megérzés, lehet hogy semi köze hozzá. Nem jártam utána.
Itt is globalizáció van, előbb-utóbb mindegyik nagyjából egyforma lesz, ha egy érdekeltség lesz a tulajdonos. A PH azért volt jó eddig, amiért jó volt, ezt mindannyian tudjuk. Azt is tudjuk, hogy nem könnyű manapság a marha nagy
leépülésfellendülés közben életben maradni, ne adj' Isten fejlődni. Az új felület, színvilág, hello-kitty, stb. dolgok a komolyság rovására fognak menni szerintem. És mindegy, hogy megszokjuk majd, meg ilyenek, mert biztos így lesz, de sajnos beálltak a sorba ők is...vagy elkelt... remélem nincs igazam. De ahogy itt mentek eddig a dolgok a saját évek óta jól bevált és megszokott módjukon, ebből nem az jön le, hogy hirtelen a menedzsmentnek az jutott eszébe, hogy jól át kéne gyúrni az egészet egy olyanná, ami nem tetszik azoknak, akik évek óta komolyan és hűséggel vannak itt jelen.
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged