Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Realme 9 Pro - nevével projektál
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Drága és vékony lesz az iFold
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Rettenetesen meggyötörték az iPhone 16e-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Linkin1994
senior tag
válasz
Rigormortiis #18 üzenetére
Mivel ők voltak az elsők így ja nem volt nehéz
De most tényleg egy TWS fülesnek milyen nevet kéne adni? Buds pods pro aztán ennyi.
Másik oldalról amíg jól működik tőlem lehet bármi a neve -
Rigormortiis
veterán
válasz
Linkin1994 #17 üzenetére
Más gyártók megoldják
A "nagyok" kitalálták a saját elnevezésüket, a dzsunkák meg nem agyalják túl a dolgot.
-
Linkin1994
senior tag
válasz
Rigormortiis #16 üzenetére
Most nem azért de egy füllhalgatóra milyen nevet kéne kitalálni? Mindenki buds pods pro + ultra néven futtatja a cuccait.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
milkabrams #9 üzenetére
Számomra komolytalan az a gyártó, aki még a termékeinek a nevét is lopja (Buds Pro 2).
Nekem az összes kínai cucc egy kutya, egyedül a Huawei magasodott ki közülük.
Persze ki lehet fogni Best Buy darabokat, bízzunk benne, hogy ez is jó lesz, bár az OP-t ismerve szerintem ezt is a Samsunghoz/Apple-hez árraza majd.
-
Linkin1994
senior tag
válasz
milkabrams #13 üzenetére
Minden ember más nekem Samsung a nemezisem van egy watch 4-em aztán ott van lemerülve mert naponta kéne tölteni akkor is ha csak ottvan az asztalan úgy hogy semmi nincsen bekapcsolva rajta.
Volt OP7 prom most 10 pro van de legjobb telefonok amiket eddig használtam.Iphone-t is használtam max erre váltanék androidos fronton a többi számmora hulladék.
Tökéletes telefon nincs bár a hibák nagy részét maga userek hozzák össze. -
Kiváncsi leszek ha egyáltalán kapható lesz-e nálunk , márpedig kis hazánkban már megtalálható ez a márka .
Na meg milyen ár címkét akasztanak majd rá , mert most picit beindult a tablet piac és lesznek konkurensek . -
milkabrams
őstag
válasz
MittuDomain_ #12 üzenetére
Nekem is 7t van, működik az tény, igaz, hogy az oos11 olyan sz@r volt, hogy napi 5 újraindítás mert belassult, a 12-esnél fakóbbak a színek és játékokban több a framedrop és frissíteni sem tudom, mert "gond volt a csomag elemzésekor" hibát dob ki, de működik. A samsung is működik és az alma is működött, de ott nem kellett ilyen dzsunkafonhoz méltó nyomorúságokkal sz.pnom. Vagy mikor bekattan a gps és 10 percen keresztül forgolódik össze vissza. Van még egy csomó nyomorúságom vele, minden esetre újabban utálom az oneplust mint a sz.rt.
-
MittuDomain_
őstag
válasz
milkabrams #9 üzenetére
Én ezt egy 3 éves és továbbra is jól működő 7T boldog tulajdonosaként nem értem.
Az akkis már szar, muszáj naponta tölteni, de ennyi.
Őszinte kérdés, mivel akasztottak ki ennyire? Tudom hogy a 8-as szériától jöttek a másolt BBK csoportos cuccok, de a tied még melyik világ szülötte volt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ritka kivételes, hogy ennyire ne tudjunk semmit egy eszköz specifikációjáról, de legalább a kiegészítőket megmutatta a gyártó.
- Fixált kábelekkel jönnek a SilverStone legfrissebb, ATX 3.1-es tápjai
- PlayStation 5
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mikrotik routerek
- Bitcoin topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Apple iPad 9th gen (10.2" 2021, Asztroszürke) + Logitech Combo Touch
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- iPad 7th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4125/
- Samsung Galaxy TAB S7+ 128 GB WiFi, gyári Samsung tok és billentyűzetes tok
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest