Új előzetes érkezett a OnePlus Padhez

Ritka kivételes, hogy ennyire ne tudjunk semmit egy eszköz specifikációjáról, de legalább a kiegészítőket megmutatta a gyártó.

Ahhoz képest, hogy nagyjából már tavaly nyár óta tudjuk, hogy idén érkezik egy OnePlus tablet, ráadásul a gyártó első táblagépe, meglepően keveset tudunk róla. A bemutató dátuma persze már ismert, a szín és a formaterv is, de a specifikációról semmiféle információ nem került elő eddig, ami egyrészt furcsa, másrészt megerősíti, hogy ha egy gyártó nagyon nem akarná, hogy jó előre kiderüljenek egy termékkel kapcsolatos részletek, akkor azok bizony nem derülnének ki.


[+]

A holnap, február 7-én bemutatkozó, 11,6 hüvelykes OnePlus Pad-ről eddig annyit tudunk, hogy az egyébként nem megalapozatlan feltételezésekkel ellentétben mégsem egy átcímkézett Oppo vagy Realme tablet lesz, a készülék alapszíne megegyezik az Oppo 11-es szériáéval, úgyhogy az új Buds Pro 2 is passzolni fog hozzá, ha igényeljük a színharmóniát, illetve a táblagépek között egyedi és egyedi elhelyezkedésű, kör alakú kameraszigetet kap a hátlapra. Ezt annyival egészíti ki az új előzetes, hogy stylust, támasztékként is használható tokot és mágneses billentyűzetet is kínál majd a gyártó a tablethez.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés