- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci0530
senior tag
válasz
Mr. Double B #2960 üzenetére
Lehet izgulni így azért az utolsó pillanatig, míg az ember tényleg át nem veheti. :D
Majd jön jövő héten valószínűleg, remélem, hiánytalanul és tökéletes, hibátlan állapotban.Január 23-án fizettem ki az S25 Ultrát, egyidőben a megrendeléssel, és naponta jött az e-mail, hogy rendeljem elő, mert megjelent az S25 Ultra.
Gondoltam, először kapjam már meg, amit kifizettem, majd elgondolkozok, hogy szeretnék-e még egyet.
-
Kaba
veterán
válasz
Mr. Double B #2952 üzenetére
Már javították.
-
laci0530
senior tag
válasz
Mr. Double B #2952 üzenetére
RABEN (elírtam, javítottem, bocsi). A szállítás nyomkövetés oldala. https://magyarorszag.raben-group.com/
-
taranis
addikt
válasz
Mr. Double B #2892 üzenetére
Nekem van egy plusz sorom:
-
wong kok wah
senior tag
válasz
Mr. Double B #2892 üzenetére
-
taranis
addikt
válasz
Mr. Double B #2877 üzenetére
Ugyanez, jan 23-as fekete titán S25U 512GB rendelés, ma átváltott "szállítás alatt"-ra.
Illetve bocs, nem "szállítás alatt", nálam csak "szállítás folyamatban", de lépett egyet, az a lényegÉs a várható kiszállítás dátuma módosult holnapra.
-
kcsa
veterán
válasz
Mr. Double B #2595 üzenetére
Kitartó vagy, egy másodpercig sem gondoltam hogy a GLS-nél lenne a hiba
-
ALSAM
kezdő
válasz
Mr. Double B #2552 üzenetére
Ugyanez a szitu az én rendelésemnél is.
Másnap jött a cimke, hogy küldjem a régi telót. Természetesen nem küldtem. Az eredeti ajánlat egyébként is így szólt: vedd át az új telót, költözz át, majd 3 napon belül küldd vissza a régit.
Ha egyszer megjönne még új vonalkódot is kérnem kellene ??
Ez egyre cifrább !! -
laci0530
senior tag
válasz
Mr. Double B #2497 üzenetére
Nekem is január 23-ai rendelés és fizetés. Azóta is "szállításra előkészítve". Már háromszor beszéltem a Samsung webshop ügyfélszolgálattal, továbbítják a kollégáknak a kérést kivizsgálásra. Nem is értem.. Megrendeltem, kifizettem, szállítsák már ki, már a harmadik hétbe léptünk, hogy sehol semmi, pedig a megrendeléskor a honlapon nagy figyelemfelhívással ki volt jelezve, hogy a kiszállítás február 4-e előtt is elkezdődhet (sok helyen már rég kapható vilt, a kiszállítások is megvoltak). Február 8-án azért már illene valamit tolni az ügyön a tényleges kiszállítás érdekében, ez egy rossz vicc, komolyan..
-
Talib21
tag
válasz
Mr. Double B #252 üzenetére
Szia . Samsung shop appot töltsd le. Abban teló kosárba,majd a kedvezmény kodnal beírod az előrendelős kuponod+ SHOPAPP +AYCM10. így lesz mínusz 20000 ft meg mínusz 15 százalékod.
-
MMiklos86
csendes tag
válasz
Mr. Double B #255 üzenetére
Ha nem sürgős, akkor ráérsz megvárni a Pixel 10-et augusztusban. Abban várhatóan már 3nm chip lesz, a Google igényei szerint gyártva. Ha nem is feltétlenül lesz olyan erős, mint az Elite, viszont remélhetőleg kiegyesúlyozottabb teljesítményt nyújt majd és kevesebbet fogyaszt.
Az S25 kapcsán. Az Ultra és az S25+ elég rettenetes, főleg a közelmúltban megjelent telefonokhoz képest. Viszont lehet, hogy be fogok ruházni egy alap S25-be, mert a feleségemnek bejönnek a Samsungok és embertelen, hogy mennyi leejtést, homokozást kibírt (kibír) az 5+ éves S10e telefonja. Jó utód lenne az S25.
-
autotaxmo
őstag
válasz
Mr. Double B #262 üzenetére
Nalam az S22 exynos miatt teljes agyrem volt, katasztrofalisan teljesitett ami az uzemidot illeti. Aztan jott az S24 ahol kimutattak bizonyitottan, hogy uzemidoben csunyan veri az S24 snapi az europaba szant S24 exynos variansokat es nem azert mert hardcore gamerboyok nyomkodtak a telokat hanem szimplan attol merultek jobban az exynosok hogy halozaton logtak tetlenul. Szoval itt nem kell 3d jatekokat jatszani vagy eros programokat futattni, eleg ha csak a mindennapokban altalanos dolgokra hasznalod a telot, már akkor a snapi csunyan elverte minden esetben a sajat exynos procijukat. Ertsd ezt ugy hogy 15-20%-al jobban teljesitettek minden teren
-
autotaxmo
őstag
válasz
Mr. Double B #255 üzenetére
Nagy valoszinuseggel ujra probalkoznak majd a sajat procijukkal (exyfos) mert hazon belul akarjak tartani a dolgokat es hat persze nagyobb a profit is mintha snapi lenne a keszulekben. Nagy valoszinuseggel most azert lett megint snapi mert rajottek, hogy a sajatjuk ugyanazt produkalta volna mint anno az S22 raadasul bizonyitottan az S24 sima exyfos vs S24 snapi parharcban csunyan alulmaradt az exy kb. 15-20%-al.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- DELL T40 EMC Szerver
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest