Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
Aktív témák
-
Allien
veterán
No, ChipoBios beugrott! :)) Müxik, bár a próbák még csak most jönnek, de zökkenő nélkül indult. Most 150/150-n ''fut'' a rendszer. :D
-
Allien
veterán
Amikor én vettem ~11E pénz volt, és CSAK azért ezt vettem, mert ennyi keretem volt, illetve, ehhez is kell ugye hütő, és az XP 1900+, a legkisebb amit lehet kapni, 14E fölött, tehát annak az árkülömbségéből egy szuper hűtővel felszerelve megvan, igaz, nekem egy olcsóbb fajta van, ami 1800 pénz, de hűt. 42 fok max eddig. :-) Érzem a külömbséget, mert eddig PII 400 Mhz-s volt. Ha olcsó, és még aránylag jó gépet akarsz, EZ a legolcsóbb választás, esettleg egy ECS k7s5a PRO-s alaplappal. :) Viszont, ha teljessen új gépet raksz össze, akkor inkább XP, és egy komolyabb lap (asus, abit, de ne msi). :DD
-
Allien
veterán
No, beszívtam!!! Leszedtem a hűtőt (azért állítottam egy kicsit a rögzitésén, mert nem volt a hűtő, és proci közt PASZTA!!! Az első felrakásnál annyira passzintos volt, hogy oldalra kinyomta. A proci rózsaszinü lett.:-))) Most bekentem újra, és a hütő aljárol leszedtem a maradék nyomait. Majd megnézem a hőfokot, játék után. :-)) Ami a szívás, MIXIB 0342 WPMW :DDD
-
Allien
veterán
Szerintem jelenleg inkább a kes visszaállítása lenne a lényeg, nem a spontán megaherc, azt is lehet, módjával, de az igazi érték a memoria növelése lenne. :))
-
Allien
veterán
KÖSZI! :)) Már csak az a gáz, hogy nehéz megnézni a procit, mert rajta van a hűtő, és aidában nem találtam, hogy benne lenne valahol, hogy Mixib 03XX, sajna. Persze, most jönnétek, hogy ''csak'' le kell szedni a hütőt. Ja. Mondani könnyű, de felrakni! ECS k7s5 pro alaplapom van, a foglalathoz közel 3 kondi, és 3 tekercs, és a hűtönek a lefogató lapkáját kombinát fogóval kellett pajszerkodnom, hogy egyáltalán lentebb kerüljön, mint a hütö alja.:-))) No igaz, vehettem volna Chaintech zenites alaplapot, + Barton 3000-st, Zalman CNPS6000-Cu hűtövel, csak egy ''apró'' probléma, hogy nincsen rá fedezetem. :))
Nem baj, majd csak letépem azt a hűtőt, aztán meg felrakom megint. Mostár csakazért is! :B -
Allien
veterán
Sziasztok!:-)
Bocs, de hol találok olyan leírást, hogy a khest hogy próbálhatnám visszaállítani (melyik hidat kell összekötni)? :F
Aktív témák
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- iPhone 16 Pro 256GB 98% (1év Garancia)
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest