- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- VoLTE/VoWiFi
- Netfone
Aktív témák
-
Allien
veterán
No, ChipoBios beugrott! :)) Müxik, bár a próbák még csak most jönnek, de zökkenő nélkül indult. Most 150/150-n ''fut'' a rendszer. :D
-
Allien
veterán
Amikor én vettem ~11E pénz volt, és CSAK azért ezt vettem, mert ennyi keretem volt, illetve, ehhez is kell ugye hütő, és az XP 1900+, a legkisebb amit lehet kapni, 14E fölött, tehát annak az árkülömbségéből egy szuper hűtővel felszerelve megvan, igaz, nekem egy olcsóbb fajta van, ami 1800 pénz, de hűt. 42 fok max eddig. :-) Érzem a külömbséget, mert eddig PII 400 Mhz-s volt. Ha olcsó, és még aránylag jó gépet akarsz, EZ a legolcsóbb választás, esettleg egy ECS k7s5a PRO-s alaplappal. :) Viszont, ha teljessen új gépet raksz össze, akkor inkább XP, és egy komolyabb lap (asus, abit, de ne msi). :DD
-
Allien
veterán
No, beszívtam!!! Leszedtem a hűtőt (azért állítottam egy kicsit a rögzitésén, mert nem volt a hűtő, és proci közt PASZTA!!! Az első felrakásnál annyira passzintos volt, hogy oldalra kinyomta. A proci rózsaszinü lett.:-))) Most bekentem újra, és a hütő aljárol leszedtem a maradék nyomait. Majd megnézem a hőfokot, játék után. :-)) Ami a szívás, MIXIB 0342 WPMW :DDD
-
Allien
veterán
Szerintem jelenleg inkább a kes visszaállítása lenne a lényeg, nem a spontán megaherc, azt is lehet, módjával, de az igazi érték a memoria növelése lenne. :))
-
Allien
veterán
KÖSZI! :)) Már csak az a gáz, hogy nehéz megnézni a procit, mert rajta van a hűtő, és aidában nem találtam, hogy benne lenne valahol, hogy Mixib 03XX, sajna. Persze, most jönnétek, hogy ''csak'' le kell szedni a hütőt. Ja. Mondani könnyű, de felrakni! ECS k7s5 pro alaplapom van, a foglalathoz közel 3 kondi, és 3 tekercs, és a hűtönek a lefogató lapkáját kombinát fogóval kellett pajszerkodnom, hogy egyáltalán lentebb kerüljön, mint a hütö alja.:-))) No igaz, vehettem volna Chaintech zenites alaplapot, + Barton 3000-st, Zalman CNPS6000-Cu hűtövel, csak egy ''apró'' probléma, hogy nincsen rá fedezetem. :))
Nem baj, majd csak letépem azt a hűtőt, aztán meg felrakom megint. Mostár csakazért is! :B -
Allien
veterán
Sziasztok!:-)
Bocs, de hol találok olyan leírást, hogy a khest hogy próbálhatnám visszaállítani (melyik hidat kell összekötni)? :F
Aktív témák
Hirdetés
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Quadro FX 570 eladó
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest