- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Aktív témák
-
anderm
csendes tag
válasz
steveetm #684 üzenetére
Az a helyzet, hogy telepítésnél egyáltalán nem is kérdezett rá a swap memóriára, úgyhogy szerintem nincs is
. Ezt utólag kell kijelölnöm? Hol tudom ezt megtenni? Megyek is és kutakodom egy kicsit
Screensaver-rel kapcsolatban meg annyit, hogy nem volt túl sok hely ott, ahová feltettem a linux-ot, így kénytelen voltam egy kicsit megnyírbálni, úgyhogy screensaver, az nincs (viszont eddig már három féle web böngészőt találtam) ;) -
anderm
csendes tag
Hát eddig csak netezés közben rakott ki, de valszeg csak azért, mert még csak azt próbáltam... Azóta már máshonnan is kirak, és újra be kell jelentkeznem
Egyébként ADSL, de router alatt. Ehhez kapcsolódik a következő problémám is. Sikerült megtalálni a másik gépen megosztott könyvtárakat, de megnyitni nem tudom a bennük lévő fájlokat. Pl.: egy mp3-at csak úgy tudok lejátszani, ha először átmásolom. Pedig én nagyon szeretném a másik gépről elérni, mert a 25 giga mp3-at, meg egyebet, ha tudnám se akarnám átmásolni. -
anderm
csendes tag
Kipróbáltam mozilla-val is, de ugyan ezt csinálja (tehát nem a galeon-nal van a baj)
-
anderm
csendes tag
Nekiálltam egy kicsit körülnézni az új rendszeremben. Szomorúan tapasztaltam, hogy a korábban említett problémám nem szűnt meg. Ha elindítom a Galeon-t, hosszabb-rövidebb idő után kirak és újra be kell jelentkeznem
Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata?
-
anderm
csendes tag
Többszöri próbálkozás után(mindíg azt írta ki, hogy nem találja a telepítő lemezt), egyszer csak lefuttatott egy cd tesztet, és miután a cd-t rendben találta, engedte, hogy folytassam a telepítést. Mindez azt jelenti, hogy ez életem első post-ja LINUX alól ;)
Sokmindent még nem próbáltam, de amint látjátok a net megy. Mondjuk az első indítás után kb fél percel kidobott és újra be kellett jelentkeznem...
Most megyek és kipihenem a fáradalmakat.
-
anderm
csendes tag
Üdv!
Elhatároztam, hogy megismerkedem a linux-al. A baj csak az, hogy kicsit döcögős a dolog, mert egyelőre telpíteni sem tudom... Csináltam neki egy külön partíciót. Újra indítottam a telepítő cd-vel. Odáig jutott, hogy megkérdezte, hová telepítsen, aztán mielőtt nekiállt volna, azt mondta, hogy: ''nem találom a telepítő lemezt''. Hogyhogy nem találja, amikor arról indult el? Vagy most akkor mi van??
Aktív témák
Hirdetés
- Fogyjunk le!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Acer notebook topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest