- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
raszputyin
senior tag
nem vagyok nagy szaki... de talán ha újrafordítod forrásból (na erre rá fog menni jópár perced, meg kell hozzá egy csomó -dev csomag), akkor jobb lesz
a fordítás nem nagy dolog jó esetben, leszeded a forrást, kitömöríted (Midnight Commanderrel, ha parancssorozni nem akarsz mikor nem muszáj), belépsz a könyvtárába, aztán ./configure-t szólsz. Nézed, hogy megáll-e és ha igen, mit ír. Ha kér vmit, telepíted a csomagot és újra. Ha a configure elégedett, akkor írod, hogy make. az jó esetben lefordít mindent. aztán root-ként mászol oda, és ''make install''-t szólsz, akkor telepít.
bénaságból vagy nem, én is így jártam suse 9.2-vel, most megy.
szerk.: kicsit várj még, mert biztos van egyszerűbb megoldás, hátha megjön egy guru és mond egy 1soros parancsot, amitől minden szép és jó lesz ;-)
szerk. II.: jószokásomhoz híven most néztem meg a hsz-od dátumát... hát igen, vlsz már rég megoldottadbocsi...
az a ''valami'', ami miatt a régebbi kopete nem megy, a micro$oft egy tipikus ''cseszegessük a felhasználót csak mert nincs jobb dolgunk'' szrsága. a kopete-oldalon is sztem írják, pontosan mi történt. megismételni szerencsére nemigen fogják, mert sok értelme nincs, most, hogy van Webmessenger.
Azért ha már itt vagyok, hadd reklámozzam a Skype-ot. msn-nél sokkal jobb.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest