- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy óra, két rendszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
hektor24
aktív tag
Most alapból az MPlayer játsza le a .mov fájlokat. Hogyan tudom módosítani az alapértelmezett lejátszót, mondjuk, ha helyette inkább a VLC Playert szeretném használni?
-
hektor24
aktív tag
Ezeket a .uhu kiterjesztésű progi telepítőket, amiket leszedtem viszonylag könnyű volt felrakni, viszont amik nem ilyen kiterjesztésűek azokkal bajban vagyok!(-:
Letöltöttem az AMSN-hez egy plugin-t, az AMSNPlus-t, ez egy tömörített fájl volt, kitömörítettem, elolvastam a readme fájlt, de abban nem volt semmi a telepítésről írva. Hogy tudom ezt feltelepíteni az AMSN-hez? -
hektor24
aktív tag
Megoldódott a tegnapi MSN problémám, nem a linuxos progikkal volt a gáz, hanem a Microsoft szervereivel, mert XP-ben se tudtam rendesen üzeneteket írni és haverjaim se.
-
hektor24
aktív tag
Kipróbáltam a Gaim-mel, azzal is ezt írja ki, nem hiszem, hogy az AMSN-nel lenne a gond!
-
hektor24
aktív tag
Feltettem az AMSN-t, sikerült is belépnem, látom az összes partnerem, viszont írni nem tudok nekik, ezt írja ki, amikor egy üzenetet elküldök: ''Néhány hiba fordult elő az üzenet kézbesítése közben''
Nem tudok senkinek se írni. Valami ötlet, hogy mi lehet a gond? -
hektor24
aktív tag
A Creative honlapján nem találtam az Audigy4-emhez drivert. Van hangom linux alatt, csak nem tudom hogyan tudnám kezelni a 7.1-es hangfalszettemet. Van ehhez valami progi?
-
hektor24
aktív tag
Okés, bocsi!(-:
Újabb kérdés, ha nem gond!(-:
Jobb alul eddig rendesen láttam a proci és a hálózat aktivitását ábrán, most viszont egy újraindítás után összementek azok az ábrák, vékony laposak lettek és így nem látszik rajtuk szinte semmi. Nem tudom mitől mentek össze, vissza lehet ezeket nagyítani ilyen téglalap formába? -
hektor24
aktív tag
Most a Firefox 1.5.0.6 van fenn és azt olvastam, hogy mielőtt feltelepítem a 2.0-át szedjem le az előzőt. Hogyan tudom uninstallálni?
És, ha leszedtem akkor utána így tudom feltelepíteni?
apt-get install *.uhu
Az nvidia driver, amit felraktam az nem pakolt fel valahova valamilyen beállítási lehetőségek részt, mint az XP-ben az az NVIDIA Control Panel?
[Szerkesztve] -
hektor24
aktív tag
Igaz is, köszi!(-:
Feltelepítettem nagy nehezen az nvidia drivert, utána bementem az UHU Vezérlőpultba és ott átállítottam a felbontást 1280x1024 60Hz-re, nyomtam egy újraindtíást és jó is lett a felbontás, viszont a frissítést megint át kellett állítanom, de nem az UHU Vezérlőpultban, hanem a GNOME Vezérlőpultban, azóta úgy maradt! Ennyi!(-: -
hektor24
aktív tag
jeeeeeeeeeee
megcsináltam!
A kérdésem tárgytalan! -
hektor24
aktív tag
Szia!
Köszi a segítséget, egyenlőre nem boldogulok. Az NVIDIA drivert sikeresen feltelepítettem. Ezt az ''nvidia-settings''-et nem találom.
Az UHU-Linux Vezérlőpultban próbáltam átállítani a felbontást, de nem megy. Az ott beállítottak:
Videokártya meghajtó: Automatikus (nvidia)
Felbontás: 1024x768
Frissítési frekvencia: 75Hz
Színmélység: 24 bites
A felbontást szeretném átállítani 1280x1024 60Hz-re. Ha átállítom, letesztelem és leOkézom akkor még ott is marad. Viszont, ha utána kilépek (az X-re kattintva jobb felül) a Vezérlőpultból és visszajövök, akkor megint visszaáll a felbontás 1024x768-ra.Help!!!!!
-
hektor24
aktív tag
Valakinek valami ötlete a probléma megoldására?
-
hektor24
aktív tag
Üdv tagok!(-:
Hétfőn raktam fel az XP-m mellé az UHU-Linux 2.0 DVD-t. Az ajánlott telepítési csomagot pakoltattam fel vele, ami kb. 2,4GB. Még semmit nem raktam rá, drivereket se. Az lenne a problémám, hogy kedden vettem egy Samsung 940N D-SUB-os TFT monitort, ami csak 1280x1024 60Hz-en akar működni, amúgy nem ad képet. Visszadugtam a régi monitorom és az UHU Vezérlőpultban átállítottam erre a felbontásra, leOKéztam, de nem váltott át! )-: Mi lehet a probléma? Hogy nem raktam még fel a videókártya drivert? (most vmi ''Automatikus nv''-t használ) Inno3D 6600 256MB AGP-s a kártyám.
Köszi szépen minden segítséget!!!!! -
hektor24
aktív tag
Sziasztok!
Abszolút kezdő linuxos vagyok, felraktam az UHU-Linux 2.0-át. Egy kis segítség kellene.
1. Leszedtem a Firefox 2.0-át. Ez egy törmörített fájl volt, kicsomagoltam egy könyvtárba, de nem tudom mit kell ezzel kezdeni. Ezt is valahogy fel kell telepíteni, mint Windows-ban vagy ez már nem telepítő és csak el kéne indítanom valamivel?
2. Inno3D 6600 256MB AGP-s videókártyám van és NVIDIA drivert szeretnék telepíteni hozzá. Az NVIDIA honlapján van olyan, hogy Latest Version: 1.0-9629 és Latest Legacy GPU version: 1.0-7184. Nekem melyiket kell leszednem és hogyan tudom feltelepíteni?
Lépésről lépésre kérnék mindent leírni, nehogy elakadjak valami apróságon, mert mint említettem abszolút kezdő vagyok!! Nagyon köszi előre is a segítséget!!!!! -
hektor24
aktív tag
Üdv mindenkinek!
UHU-Linux 2.0 DVD-t szeretnék telepíteni. Van kettő 250GB-os SATA winyóm, az egyiken XP van, a másik teljesen üres, erre szeretném rakni a Linuxot. Az érdekelne, hogy a telepítésnél, ha megadom a Linuxnak, hogy a GRUB-ot az XP-s winyómra rakja, akkor az indítómenü simán fel fogja ismerni az XP-met és majd fogok tudni választani, hogy melyik op. rendszer induljon? Más fórumban valaki azt mondta, lehet szerkesztenem kell a menüt, mert nem biztos, hogy rendesen felismeri az XP-met. Viszont ezt gőzöm sincs hogyan kell csinálni, mert abszolút kezdő linuxos vagyok. Ha esetleg nem ismerné fel rendesen az XP-met és szerkesztenem kell, valaki le tudná írni pontosan, hogy mit kell csinálnom? Ha valahol ez le van írva, link is jó. Köszi szépen a segítséget!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest