- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilam
őstag
Köszönöm, ez a linuxdcpp nagyon jól működik.
1 kérdésem viszont lenne, hátha tudja valaki a választ:
Próbálgattam a networkmanagert, és ha olyan wireless nethez próbálok csatlakozni, amivel nem tud kapcsolatot létrehozni, akkor letiltja a hálózatot, és hiába kapcsolom vissza, nem jelennek meg újra a hotspotok. Erre tud valaki megoldást? -
attilam
őstag
Köszönöm szépen!
A Valknut-ból érdekelne a 3.8-as verzió, mert csomagban eddig csak 3.7-est találtam, de aztán az is lehet, hogy rossz helyen keresgéltem. Igazából nem is lenne fontos, csak valahogy a 3.7-el nem boldogulok. Vannak userek akiktől egyáltalán nem tudok letölteni, míg másoktól igen, pedig elvileg active vagyok. Remélem a 3.8-ban ez már megoldott, hacsak nem én bénázok el valamit. -
attilam
őstag
Csak megjegyezném: Én a gentoo-ról tértem át az UHU-ra.
Okok: A gentoo nálam sokkal lassabb volt, ami felettébb érdekes, de ez az igazság. Ráadásul a portage állandó frissítése széttördeli teljesen a fájlrendszert, én meg az elején nem gondoltam erre, és nem raktam külön partícióra. Ráadásul ott aztán mindent be kell állítani szinte, amihez mostanság nem sok időm és kedvem van. Ráadásul X alatt néha furcsán megugrott a kép, és nem jöttem rá az okára. Az UHU-val eddig nagyjából minden rendben van. Igaz kicsit kevés csomag érhető el, és sok esetben azok sem up-to-date-ek (ez néha nem baj, ám néha igen), de már önmagánan az a tény, hogy magyar disztróról van szó, sokat számít.Persze vannak hiányosságok, de csak gratulálni tudok a fejlesztőknek, jó lett a rendszer nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest