- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cudar07
senior tag
válasz
T. Almeida #2739 üzenetére
szia
köszi
ma dél után neki is esek és kipróbálom -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
T. Almeida #2678 üzenetére
fat32 kilőve, közös win-lin diszkek kilőve.. azokból sose sült még ki jó, legalábbis nálam..
az ntfs rendszerű tárvinyóimat kéne kezelnie az oprendszernek, ami egy 80-as hdd-n úgy terpeszkedhet, ahogy jólesik neki. remélem érthető vagyok. -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
T. Almeida #2675 üzenetére
az ntfs miatt ugrott..
amúgy nem linuxot kérdeztem, hanem oprendszert.
régebben volt beOS, azzal mivan mostanában? -
Male
nagyúr
válasz
T. Almeida #2659 üzenetére
Mert ez van feltéve... egy 2GB-os partíció jutott neki, az újabb lehet nem is férne a helyére... ráadásul mivel 3 OS van még mellette, nem nagyon akarok újra telepítgetni... meg gondolom azért nem megoldhatatlan a probléma, csak én nem értek hozzá...
-
dr_ace
aktív tag
válasz
T. Almeida #2642 üzenetére
kösz a linket, már próbáltam korábban de sajna nem sikerült feltepeíteni. valami hibát írt ki a csomagkezelő. tudom hogy ez így nem mond semmit úgyhogy holnap megnézem és pontosan megírom milyen hibát jelez.
amúgy gnome-ot használok (nem a legujabbat hanem ami bele van integrálva a bagolyba)
a parancsikonos kérdésre nincs ötlet..? -
blackmoto
senior tag
válasz
T. Almeida #2587 üzenetére
Az az igazság, hogy teljesen kezdő vagyok linuxból. A grafikus felületet tudom kezelni. KAttintgatok, mint a hülye
de ennyi.
Szóval hol tudnám megnézni, hogy fenn van-e ez az ominózus codec, ill. honnan tudom beszerezni? Az uhu telepítőcd-jén esetleg nincs fenn? Bocsi, ha nagyon láma a kérdés.
Illetve létezik olyan progi amivel monitorozni tudom a netforgalmamat realtime (hány MB) gnome ablakkezelőn? -
Rusy
tag
válasz
T. Almeida #2560 üzenetére
Nem, egy 4,3 gb-s pata. A 630 elég régi chipszett, nem volt még rajta sata.
-
kismanus
tag
válasz
T. Almeida #2556 üzenetére
Én konzolról csináltam - másképp nem is tudom hogy lehet. Amúgy a 1.0-7676-os driverhez jó 1.0-4191 NV kernel, vagy le kell azt is cserélni?
-
kismanus
tag
válasz
T. Almeida #2554 üzenetére
Én az 1.0-4191-et tettem föl és mást nem csináltam. A vezérlőpultban azt jelezte ki, hogy nv helyett nvidia(automatikus) van. Ezért gondoltam, hogy jó minden. Az újabb Drivereket nem tudom honnan kell leszendi, mert eléggé nagy a kuszaság.
Lehet, hogy újra kell tennem a rendszert? -
hefe
aktív tag
válasz
T. Almeida #2546 üzenetére
A topik legelején volt róla szó. Valami utmutató az uhu- telepítéséhez használatához.... Gondoltam van ilyen pl az 1.2höz is...
-
Nimrod
addikt
válasz
T. Almeida #2478 üzenetére
-
Nimrod
addikt
válasz
T. Almeida #2465 üzenetére
Igen, új verzióra. A legutóbbi is egész jó, csak az ATI driverrel összepároztatni néha macerás, de megoldható.
Nekem most csak a játékok és a Float miatt van fönn a win (utóbbi egy Sony Ericsson mobilokat kezelő remek progi, de nem lehet normálisan wine-al vagy bármilyen más emulátorral futtatni).
Csomagkezelőnek én mindig is a Synaptic-ot használtam. -
válasz
T. Almeida #2436 üzenetére
Oda is irtam,de nekem ezt UHUban kéne holnap reggel megcsinálnom
-
Nimrod
addikt
válasz
T. Almeida #2389 üzenetére
UHU-hoz nem is olyan rég kijött egy kernel update, de azt Synaptic ki is listázza, minden gond nélkül telepíthető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest