- Milyen GPS-t vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
kismanus
tag
Hali!
Nem tudnátok mondani egy könnyen kezelhető tűzfalat UHU 1.2 ála? Csak mert ez a Guarddog nem túl egyértelmű nekem... -
kismanus
tag
válasz
T. Almeida #2556 üzenetére
Én konzolról csináltam - másképp nem is tudom hogy lehet. Amúgy a 1.0-7676-os driverhez jó 1.0-4191 NV kernel, vagy le kell azt is cserélni?
-
kismanus
tag
válasz
T. Almeida #2554 üzenetére
Én az 1.0-4191-et tettem föl és mást nem csináltam. A vezérlőpultban azt jelezte ki, hogy nv helyett nvidia(automatikus) van. Ezért gondoltam, hogy jó minden. Az újabb Drivereket nem tudom honnan kell leszendi, mert eléggé nagy a kuszaság.
Lehet, hogy újra kell tennem a rendszert? -
kismanus
tag
Sziasztok!
Eléggé kezdő vagyok még UHU-ban és sajnos félresikerült az Nvidia driver telepítése, így most már el sem tudom indítani a grafikus felületet. Letöltöttem a füzet szerinti fileokat és telepítettem őket rendben, de aztán a szükséges etc/X11/XF86Config file-t nem találtam. Enélkül viszont már nem jön be a grafikus felület és csak terminálról lehetne a helyreállítást végezni (X-config), de ezt nem tudom, hogyan lehetne. Illetve még azt is kérdezném, hogy akkor az Xf86 helyett melyik file-t lehet használni.
Ha valaki tudna segíteni nagyon hálás lennék.
[Szerkesztve] -
kismanus
tag
Tudtok valami jó FTP klienst, ahol lehet felhasználónevet és jelszót megadni?
-
kismanus
tag
Senki nem tudja lehet é élsimítást használni UHU alatt?
-
kismanus
tag
Lehetne valahogy élsimítást használni UHU 1.2 alatt? Azért kérdem mert TFT monitoron így sajnos nem a legélvezhetőbb a grafikus felület...
-
kismanus
tag
Hali!
Most gondolkozom, hogy cserélek 1.1-ről 1.2-re, de nem tudom miben jobb. A www.uhulinux.hu most frissült és nincs valami sok egyenlőre róla.
Bármilyen info segítség.
[Szerkesztve] -
kismanus
tag
Pontosan itt találod: http://download.uhulinux.hu/doc/Fuzet/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest