- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- IMEI szám tiltva bankba? Google wallet nem működik.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polesz
addikt
Nekem a kedvencem a Slackware. Semmi felesleges extra és csicsa
Ehhez képest a debian és csomagkezelése maga a rémálom !
Szerintem a debiant telepíteni semmivel sem nehezebb mint bármelyik más disztrót. Persze ne várj Mandrake, SuSe, UHU szintű telepítőt (szép karakteres akár a slack-é). Nem találja ki, hogy milyen hardvereid vannak. Elvárja, hogy meg mond neki, hogy mit akarsz csinálni. Viszont ehhez meg ad minden segítséget
Szóval fel lehet rakni szépen, ahogy a csillag megy az égen...
-
Polesz
addikt
Lehet, hogy bugos a drága
Amúgy amikor a cd-t betolod válaszd az uhudebug módot. Ezt úgy tudod elérni, hogy beírod a megjelenő képernyőn, hogy uhudebug. Látni nem fogod mit írtál, de egy enter után bejön a konzol és ott nyomon tudod követni, hogy mit ír. Egyébként nekem akkor dobott ilyen hibákat, amikor megpróbáltam telepíteni és:
1. rossz volt a cd
2. az alaplapon a PCI IDE Master be volt kapcsolva (AsRock lapon).
3. Lövésem sincs, látni kellene... -
Polesz
addikt
Ha friss uhu-t tolsz fel akkor csak egy base-t tegyél, bár fullban is kb 16 perc alatt fent van. Driver feltol és ha működik akkor jó, ha nem akkor gáz van, de az már az nvidia sara lesz
Ja szerintem fejlesztői devel dolgokra szükség lesz mindenképpen hozzá, bár nem tom, nem csináltam egyszer sem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest