Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polesz
addikt
Nekem a kedvencem a Slackware. Semmi felesleges extra és csicsa
Ehhez képest a debian és csomagkezelése maga a rémálom ! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerintem a debiant telepíteni semmivel sem nehezebb mint bármelyik más disztrót. Persze ne várj Mandrake, SuSe, UHU szintű telepítőt (szép karakteres akár a slack-é). Nem találja ki, hogy milyen hardvereid vannak. Elvárja, hogy meg mond neki, hogy mit akarsz csinálni. Viszont ehhez meg ad minden segítséget
Szóval fel lehet rakni szépen, ahogy a csillag megy az égen... 
-
Polesz
addikt
Lehet, hogy bugos a drága
Amúgy amikor a cd-t betolod válaszd az uhudebug módot. Ezt úgy tudod elérni, hogy beírod a megjelenő képernyőn, hogy uhudebug. Látni nem fogod mit írtál, de egy enter után bejön a konzol és ott nyomon tudod követni, hogy mit ír. Egyébként nekem akkor dobott ilyen hibákat, amikor megpróbáltam telepíteni és:
1. rossz volt a cd
2. az alaplapon a PCI IDE Master be volt kapcsolva (AsRock lapon).
3. Lövésem sincs, látni kellene... -
Polesz
addikt
Ha friss uhu-t tolsz fel akkor csak egy base-t tegyél, bár fullban is kb 16 perc alatt fent van. Driver feltol és ha működik akkor jó, ha nem akkor gáz van, de az már az nvidia sara lesz
Ja szerintem fejlesztői devel dolgokra szükség lesz mindenképpen hozzá, bár nem tom, nem csináltam egyszer sem 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ehhez képest a debian és csomagkezelése maga a rémálom ! 
Amúgy amikor a cd-t betolod válaszd az uhudebug módot. Ezt úgy tudod elérni, hogy beírod a megjelenő képernyőn, hogy uhudebug. Látni nem fogod mit írtál, de egy enter után bejön a konzol és ott nyomon tudod követni, hogy mit ír. Egyébként nekem akkor dobott ilyen hibákat, amikor megpróbáltam telepíteni és: