- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony LinkBuds S - a kényelem ára
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ketama
aktív tag
Ez a ''gond'' a linuxal, a bőség zavara.
Meg az hogy minden disztróban egy kicsit másképp kell csinálni a dolgokat. Mondjuk ahhoz képest, hogy az UHU-t kezdőknek ajánlják elég csúnya dolgokat művel a telepítő. Szvsz ennél jobban nem lehet valakit elrémíteni egy disztrótól. Hamár a telepítő se műxik normálisan akkor mire számítsak késöbb?
-
Ketama
aktív tag
Erősen gondolokodom egy Debianon, de nem tudom mennyire bonyolult feltenni mondjuk egy mandrakehez képest.
-
Ketama
aktív tag
A letöltött iso-t md5 checksummal leellenőriztem kiírás elött, a cd meghajtó jó. ASUS A7N8X-em van, úgyhogy a második is kilőve. Ezt a debug módot még megnézem, ha így se megy akkor marad valami más disztró. Elötte próbáltam már az rc2-t is, de az is elhalt az xfreenél. Aszittem ez az 1.0-ban már ki van javítva.
Köszi a segítséget. -
Ketama
aktív tag
Nem adja magát az UHU egyszerűen. Egy pár disztrot telepítettem már de ez az UHU...
A telepítő össze-vissza bugzik....
Egy pár hiba:
-amiket kértem tőle az 1,6GB ehhez képest vígan feltol 1,7-t
-a telepítési idő számláló jóval tovább megy mint a becsült idő miközbe a hátralévő idő már rég nulla
-a felhasználó hozzáadása nem megy, mindenféle hibákkat ad vissza
-az xfree86 konfig szintén csak hibát ad vissza bármilyen beállítás mellett
-miután 1,6GB-ot jelöltem ki telepítésre, a végén a 2GB-os particiót megtölti és ''nincs elég'' hely hibával elszáll
Tényleg ennyire gáz ez az UHU? Érdekes módon se a RedHat, se a SuSE és még a sokak által gagyizott Mandrake se csinált ilyet soha. Vagy bennem van a hiba? -
Ketama
aktív tag
Senki?
-
Ketama
aktív tag
Üdv minden baglyosnak!
Nforce2-es lapra próbált már valaki UHU-t felrakni? Egy Mandraket már felgyűrtem és sikerült is feltenni a drivereket source rpm-ből gond nélkül. Viszont ha jól tudom az UHU nem támogatja az rpm-et. Az nvidia oldalán van kernel tar file, viszont így még soha nem installáltam.
Van egy példa az oldalon:
example% tar -xvzf nforce.tgz
example% cd nforce
example% make
example% su
Password: ******
example# make install
Ha ezt megcsinálom akkor egyből működni fog, vagy kell még mást is tenni hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest