Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Nothing Ear (3) - mikrofonpróba
- Mobil flották
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
ragazzo
üzenetére
Nos először is a program forgatás egy rémálom alatta. Hiába vannak fenn a dev csomagok az istennek sem lelte a függőségeket. Konkrétan már nem emlékszem, milyen forrásokat akartam telepíteni, de volt vagy 3-4 amibe beletört a bicskám, pedig fedórára pillanatok alatt lefordult.
Aztán a hivatalos kernellel nem lehet semmilyen quake vagy quake származék játékot felrakni. Egyszerűen nem lehet, úgy van megcsinálva a kernel. Igaz van nem hivatalos kernel, de az is csak vagy egy évvel később készült el.
A harmadik, amikor feladam az a "gnome-menü-killer" csomag volt. Ezt mindenképpen felteszi függőségnek, akármilyen kde programot telepít az ember. Szó szerint kinyírja a gnome menüt. k3b tehát ugrott. Még forgatni sem lehet. Vagy kuhu. kde-t meg köszi nem.
Bármennyire is élénk a fantáziám, el nem bírom képzelni mi értelme ennek.
Mintha direkt szivatnák a júzert. 
Na itt adtam fel.
-
Vladi
nagyúr
válasz
ragazzo
üzenetére
Jó kérdés. Szerintem sok oldalú a probléma.
Ugye a közösségben is van egy "made in hunary" ellenérzés.
Ugynakkor az uhu mögött nem áll (már nem) sem állami, közszolgálati támogatás, sem cég. Így nehéz.
Valamint számos olyan probláma jött vele elő, ami - legalább is nekem - lehetetlenné tette a használatát. Pedig mindkét gépemen fenn volt hónapokig.Egyszóval nem érett meg még a magyar közösség egy magyar disztróra.
Pedig marha jó lenne. 
A 2.1 amúgy csak egy frissített kiadás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Konteó topic
- Milyen processzort vegyek?
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- Videó stream letöltése
- Arc Raiders
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mintha direkt szivatnák a júzert.