- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
ragazzo #3103 üzenetére
Nos először is a program forgatás egy rémálom alatta. Hiába vannak fenn a dev csomagok az istennek sem lelte a függőségeket. Konkrétan már nem emlékszem, milyen forrásokat akartam telepíteni, de volt vagy 3-4 amibe beletört a bicskám, pedig fedórára pillanatok alatt lefordult.
Aztán a hivatalos kernellel nem lehet semmilyen quake vagy quake származék játékot felrakni. Egyszerűen nem lehet, úgy van megcsinálva a kernel. Igaz van nem hivatalos kernel, de az is csak vagy egy évvel később készült el.
A harmadik, amikor feladam az a "gnome-menü-killer" csomag volt. Ezt mindenképpen felteszi függőségnek, akármilyen kde programot telepít az ember. Szó szerint kinyírja a gnome menüt. k3b tehát ugrott. Még forgatni sem lehet. Vagy kuhu. kde-t meg köszi nem.
Bármennyire is élénk a fantáziám, el nem bírom képzelni mi értelme ennek.Mintha direkt szivatnák a júzert.
Na itt adtam fel.
-
Vladi
nagyúr
válasz
ragazzo #3100 üzenetére
Jó kérdés. Szerintem sok oldalú a probléma.
Ugye a közösségben is van egy "made in hunary" ellenérzés.
Ugynakkor az uhu mögött nem áll (már nem) sem állami, közszolgálati támogatás, sem cég. Így nehéz.
Valamint számos olyan probláma jött vele elő, ami - legalább is nekem - lehetetlenné tette a használatát. Pedig mindkét gépemen fenn volt hónapokig.Egyszóval nem érett meg még a magyar közösség egy magyar disztróra.
Pedig marha jó lenne.
A 2.1 amúgy csak egy frissített kiadás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest