- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
ha nem tetszik... ne használd. ha csak azért akarod használni, hogy elmondhasd, hogy linuxot hassználsz, akkor nem neked való. ha a kattingatós dolgokat jobban szereted, akkor a win a te oprendszered. ott is vannak hülyeségek, pl. ha biztonságban akarsz lenni, akkor ott is meg kell tanulni, hogy milyen tűzfalatt/vírusírtót/spyware-irtót tegyél fel, hogyan kell beállítani a böngészőt, stb.
mint azt előttem is mondták: a linux nem windows. nem is akar olyan lenni. és ez a jó benne. én otthon csak azt használok, nagyon elégedett vagyok vele.
a disztribekről: minden disztribbel meg lehet mindent csinálni... csak kérdés, hogy milyen egyszerűen. mikor suse-t használtam, nem értettem, hogy miért egyszerűbb parancssorból kiadni egy apt-get dist-upgrade parancsot, mint pl. yast-ban kiválasztani a frissítést. miután áttértem debre, megértettem.
tehát nincsenek túlbonyolítva, a win van leegyszerűsítve ehez képest túlságosan. a linux egy nagyon átgondolt alapra épül, annak minden előnyével, hátrányával és kényelmetlenségével. wines gondolkodásmóddal hamar elakadsz benne. -
koenig
aktív tag
én állandóan csalódom a linuxban. Mert még windowsosan gondolkodsz.
Neked is leírom: A Linux nem Windows!! Ne akard, hogy olyan legyen, semmilyen tekintetben!!
meg van olyan parancs, ami a readmeben van a parancsértelmezőben meg nincs Parancsok egyszerű felhasználók számára korlátozott, sok csak root joggal érhető el!! Ő mindent megtehet, el is ronthatja a rendszert, ezért nem kap meg minden parancsot egy átlagos felhasználó.
Leírások pedig egyre érthetőbbek lesznek, ha folyamatosan tanulsz.
A disztribúció választásban részben egyetértek veled, ha ez tetszik neked ezt használd. Mindegyikkel lenne probléma amit ugyanúgy Neked kell megoldani.
Sőt, ha kérdezel még segítenek is megoldani.
Viszont frissebb verziót érdemesebb használni, hiszen sok hibajavítást, új dolgokat tartalmaz, újabb eszközöket támogat.
Szerintem semmi jó nincs a linuxban.
Teljes mértékben Tőled függ, hogy akarod használni vagy sem, Szabad Szoftver! Ha igen, akkor viszont tanulnod kell!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Formula-1
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- YouTube
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest