- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
ha nem tetszik... ne használd. ha csak azért akarod használni, hogy elmondhasd, hogy linuxot hassználsz, akkor nem neked való. ha a kattingatós dolgokat jobban szereted, akkor a win a te oprendszered. ott is vannak hülyeségek, pl. ha biztonságban akarsz lenni, akkor ott is meg kell tanulni, hogy milyen tűzfalatt/vírusírtót/spyware-irtót tegyél fel, hogyan kell beállítani a böngészőt, stb.
mint azt előttem is mondták: a linux nem windows. nem is akar olyan lenni. és ez a jó benne. én otthon csak azt használok, nagyon elégedett vagyok vele.
a disztribekről: minden disztribbel meg lehet mindent csinálni... csak kérdés, hogy milyen egyszerűen. mikor suse-t használtam, nem értettem, hogy miért egyszerűbb parancssorból kiadni egy apt-get dist-upgrade parancsot, mint pl. yast-ban kiválasztani a frissítést. miután áttértem debre, megértettem.
tehát nincsenek túlbonyolítva, a win van leegyszerűsítve ehez képest túlságosan. a linux egy nagyon átgondolt alapra épül, annak minden előnyével, hátrányával és kényelmetlenségével. wines gondolkodásmóddal hamar elakadsz benne. -
ngabor2
nagyúr
ő is utál téged. a linux már csak olyan, hogy tanulni kell. de ha ezen kívül részletesen leírod a problémádat, talán van esély, hogy segítsenek, vagy megmondják, hogy melyik leírást olvasd el.
de miért ragaszkodsz az uhu 1.2-höz? ha mindenképp uhu, akkor válts 2.0-ra, ha nem feltétlen uhu (és jó volna lényegesen nagyobb támogató háttér), akkor más disztrib. az uhu előnye és hátránya, hogy magyar, könnyen érthető az alap, de kicsi a support-háttér. -
ngabor2
nagyúr
az uhu 2.0-test1-et töltöm. a dvd-n ugyebár méret okokból sokkal több cucc van, mint a cd-n. van valahol lista, hogy mik vannak az egyiken, ill. a másikon? csak hogy érdemes-e a dvd-t leszednem, vagy elég, ha a cd-t leszedem.
-
ngabor2
nagyúr
asszem begyűjtök valami kis lapitopit, vagy régi gépet és feldobom rá én is. aztán majd meglátom, hogyan tovább.
az 1.2 megleheősen bugos volt nálam, voltak ''linuxra nem jellemző'' hülyeségei, remélem ez már stabilabb lesz, és valóban megcsinálja amit mond neki az ember.
de kérdeznék a heggesztőmestertől is egyet: usb-s pendrive-ra fel lehet vajon telepíteni? van egy 1gb-os darabom, és arra akarnám próbából felvarázsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest