- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
ha nem tetszik... ne használd. ha csak azért akarod használni, hogy elmondhasd, hogy linuxot hassználsz, akkor nem neked való. ha a kattingatós dolgokat jobban szereted, akkor a win a te oprendszered. ott is vannak hülyeségek, pl. ha biztonságban akarsz lenni, akkor ott is meg kell tanulni, hogy milyen tűzfalatt/vírusírtót/spyware-irtót tegyél fel, hogyan kell beállítani a böngészőt, stb.
mint azt előttem is mondták: a linux nem windows. nem is akar olyan lenni. és ez a jó benne. én otthon csak azt használok, nagyon elégedett vagyok vele.
a disztribekről: minden disztribbel meg lehet mindent csinálni... csak kérdés, hogy milyen egyszerűen. mikor suse-t használtam, nem értettem, hogy miért egyszerűbb parancssorból kiadni egy apt-get dist-upgrade parancsot, mint pl. yast-ban kiválasztani a frissítést. miután áttértem debre, megértettem.
tehát nincsenek túlbonyolítva, a win van leegyszerűsítve ehez képest túlságosan. a linux egy nagyon átgondolt alapra épül, annak minden előnyével, hátrányával és kényelmetlenségével. wines gondolkodásmóddal hamar elakadsz benne. -
ngabor2
nagyúr
ő is utál téged. a linux már csak olyan, hogy tanulni kell. de ha ezen kívül részletesen leírod a problémádat, talán van esély, hogy segítsenek, vagy megmondják, hogy melyik leírást olvasd el.
de miért ragaszkodsz az uhu 1.2-höz? ha mindenképp uhu, akkor válts 2.0-ra, ha nem feltétlen uhu (és jó volna lényegesen nagyobb támogató háttér), akkor más disztrib. az uhu előnye és hátránya, hogy magyar, könnyen érthető az alap, de kicsi a support-háttér. -
ngabor2
nagyúr
az uhu 2.0-test1-et töltöm. a dvd-n ugyebár méret okokból sokkal több cucc van, mint a cd-n. van valahol lista, hogy mik vannak az egyiken, ill. a másikon? csak hogy érdemes-e a dvd-t leszednem, vagy elég, ha a cd-t leszedem.
-
ngabor2
nagyúr
asszem begyűjtök valami kis lapitopit, vagy régi gépet és feldobom rá én is. aztán majd meglátom, hogyan tovább.
az 1.2 megleheősen bugos volt nálam, voltak ''linuxra nem jellemző'' hülyeségei, remélem ez már stabilabb lesz, és valóban megcsinálja amit mond neki az ember.
de kérdeznék a heggesztőmestertől is egyet: usb-s pendrive-ra fel lehet vajon telepíteni? van egy 1gb-os darabom, és arra akarnám próbából felvarázsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen joysticket vegyek?
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Star Trek
- Linux Mint
- Amazon Kindle
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest