Új hozzászólás Aktív témák
-
venember
tag
Hát rövid távon az UHU-ra tettem, de lehet, hogy megbánom...

Itt-ott vannak gondok a különböző release-ekkel (progik fagynak), hibaüzenet meg nem korrekt: I/O hiba... (mondjuk azt én is meg tudom állapítani, hogy hiba van, ha nem olvassa a floppyt...)
Az a véleményem, hogy aki 2 hónap alatt 4 release-t kiad, az egyéb huncutságra is képes... tán meg kéne mondani nekik, hogy mitől disztribúció a disztribúció... mondjuk abban, hogy alaposan összetesztelik a benne lévő programokat... ahhoz meg kellenek az ''egység sugarú'' felhasználók, tesztelők (merthogy az is egy szakma, csak kevesen ismerik), mert a guruk nem szeretnek tesztelni, nopláne dokumentálni.
Ha valaminek gyenge a minősége, megkérdőjelezi az egész létjogosultságát.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
- 700 helyett 500! 2029. Euronics gari! Lenovo Legion 5 Pro 16! Ryzen 9 / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest