- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos: ekkor mutatkozik be a vivo X300 Ultra, és így néz ki hátulról
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
TitiRii
senior tag
hy all
annak idején én is felraktam már egy uhu linuxot de sajna kerek 3 orát müködött utána ujrainditás után valami grab error al elszált.
mivel életemben 1* láttam linuxot akkor azt se tudtam mit csináljak vele(egyébként is elég nehézkesen ismertem ki magam)
a kérdésem. meg merjek e kockáztatni megint egys uhu felinstalálást de most nem mint önnáló oprendszer hanem mint 2. egy xp prof mellé.
és ezt hogy tegyem meg?(hogy tugyak választani a 2 oprendszer között) ha 2 ms van fent akkor ok boot.ini be mindent be tudok álítani. ez érvényes lesz linuxra is? vagy a linus saját ''boot.ini'' je fog ienkor müködni?
szal mit hogy tegyek ehez kérek segítséget
(mellesleg ha 2 xp van fent és az egyik már nem kell, akkor csak simán törlöm a meghajtorol és a boot.ini böl? vagy valami spec eljárása van?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Parkside szerszám kibeszélő
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Robogó, kismotor
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest