- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetry
senior tag
hali
új vagyok itt. jopár év után gondoltam ujra adok esélyt a linuxnak és megpróbálkozok vele. Annyit hallottam az UHU-ról hogy gondoltam megprobálom most ezt a disztribuciot. Fel is tettem, de sajnos valamiért folyamatosan 90%-on pörgeti a procit, és így használhatatlanul lassú. Egy ablakváltásnál 3-4 másodpercet kell várni, és ez rettenetesen idegesítő, arrol nem is beszélve hogy kínszenvedés használni a rendszert így. Egy VISTA mellé húztam fel, SWAP partíciót nem csináltam.
a gép paraméterei: core2duoT7200, 2GB 667MHz ram, 5400RPM vinyo. egy noti amugy. Mitől forgathatja mindkét magot közel 100%on a rendszen? bárminemű 5letet, segítséget szívesen veszek!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest