- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- iPhone topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Almos
aktív tag
Most raktam fel az uhu-t es lenne nehany kerdesem
1. Logitech usb eger, ps/2-n keresztul hasznalva. Hulye voltam, es beallitottam, hogy usb egerem van (elfelejtettem, hogy switch-be van nyomva). Namost innentol kezdve nincs egerem, akkor se, ha usb-be dugom az usb egeret... Hogy tudnam rabirni, hogy megiscsak ps/2-n van az az eger, ott keresse?
2. Az uhu-t az xp melle nyomtam fel, bejon az uhu boot-manager-e, kivalasztoim az uhu-t, de utana a kovetkezo feliratnal megall az egesz:
Linux 2.4.24-7
...........................
Innen csak akkor megy tovabb, ha beteszem az uhu cd-t. Ez normalis? Nem lehetne valahogy cd nelkuil inditani a rencert?
3. A boot manager ket win rendszert ismer fel, annak ellenere, hogy csak egy xp van, a masik win-t valasztva nem is indul semmi, hibat jelez, mert hianyzik neki vmi boot-cucc (ez rendben is lenne). Ra lehetne birni vhogy a grub-ot, hogy csak 1 win oprendszert ismerjen fel, ha csak 1 van?
Álmos
Új hozzászólás Aktív témák
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel topik
- Nintendo Switch
- Cyberpunk 2077
- Androidos fejegységek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Hajlítható stílus, pörgős teljesítmény - 512GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest