- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
A fenti kifejezetten a Dell G5 15 5587-re vonatkozott. GPT-s telepítővel még senki sem járt sikerrel tőlünk, pedig már 4 gépre is telepítettünk Windowst, többen is. A gépben van egy 512-es SSD és egy talán 1TB-os HDD a gyári konfiguráció szerint, természetesen az SSD-re telepítettük.
-
Core2duo6600
veterán
Igen, ott van, én hoztam létre, mert magától nem hozta létre, az első felhasználónak sem.
Csináltam egy újjat és annak sem.(#34133) sonar
-rw-r--r-- 1 rtor rtor 113 szept 5 20:27 .bash_aliases
-rw-r--r-- 1 rtor rtor 3771 szept 5 18:37 .bashrcrtor a felhasználó nick neve, akivel beléptem a terminalba.
-
Core2duo6600
veterán
Nem tudom, de itt van a file tartalma :
https://pastebin.com/JewCfqK8A másik gépem, amit ugyanabból az ISO ból telepítettem, ott rajta van az említett file
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Elektromos autók - motorok
- Xbox One
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- Jön az Ashes of the Singularity 2
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest