Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz Petya XT #43437 üzenetére

Nekem se volt különösebb gondom a Cachy-val, Cinnamonnal raktam fel, de ez a KDE Lite még így is jobban tetszik. Itt is mindent magadnak választasz ki, tök kezdőnek is jó, mert az orra elé ugrik ez a Setup ablak vagy mi a neve. Leginkább ez az energiagazdálkodása volt sokkal jobb a többinél.

De desktopnál ugyan nem számít, de tudat alatt ott volt, miért is próbálgattam erre kihegyezve disztrókat!

Sajnos ma már nem tudtam haladni a koradélután hazahozott notival, ugye Win11.... azért hagytam a fenébe, mert nem tudom hol kell szabályosan leállítani. Vicces ez gondolom wineseknek! :D

Ja igen, ebben segítsetek léci, az eladóval írtunk erről, azt írta, a panel közepén lévő win ablakra menjek rá és utána power ikon! Hát én kinéztem a szemgolyómat, de nincs opció a teljes leállításra! Power ikon sincs... Egyszer sikerült felnyitáskor, de nem tudom hogyan és azóta így se megy. Újraindítás is jó lenne persze, de az SSD csere mégis egészségesebb, ha nem járó motornál csinálom.

Ja és teljes AMD-s a noti, de ugye a részletekért fel kéne telepítenem egy rendes OS-t, például a VGA-ról totál semmi infót nem találtam Winben. :U

Új hozzászólás Aktív témák