Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció

Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petya XT
üzenetére
Nekem se volt különösebb gondom a Cachy-val, Cinnamonnal raktam fel, de ez a KDE Lite még így is jobban tetszik. Itt is mindent magadnak választasz ki, tök kezdőnek is jó, mert az orra elé ugrik ez a Setup ablak vagy mi a neve. Leginkább ez az energiagazdálkodása volt sokkal jobb a többinél.
De desktopnál ugyan nem számít, de tudat alatt ott volt, miért is próbálgattam erre kihegyezve disztrókat!
Sajnos ma már nem tudtam haladni a koradélután hazahozott notival, ugye Win11.... azért hagytam a fenébe, mert nem tudom hol kell szabályosan leállítani. Vicces ez gondolom wineseknek!

Ja igen, ebben segítsetek léci, az eladóval írtunk erről, azt írta, a panel közepén lévő win ablakra menjek rá és utána power ikon! Hát én kinéztem a szemgolyómat, de nincs opció a teljes leállításra! Power ikon sincs... Egyszer sikerült felnyitáskor, de nem tudom hogyan és azóta így se megy. Újraindítás is jó lenne persze, de az SSD csere mégis egészségesebb, ha nem járó motornál csinálom.
Ja és teljes AMD-s a noti, de ugye a részletekért fel kéne telepítenem egy rendes OS-t, például a VGA-ról totál semmi infót nem találtam Winben.

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell Precision 3581 i7-13700H / 32GB DDR5 / RTX A1000 6GB Workstation
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- Lenovo gamer laptop bazár - friss lista (2026.04.01)
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest