Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
-
Mobilarena

Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció

Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
V.Stryker
üzenetére
Bocs, hogy segíteni próbáltam. A kérdés azért volt, mert ezeket a belinkelteket a Synapticból lestem ki. Kár egy jogos kérdéstől megbántódni, főleg amiatt, mert volt már olyan kezdő, aki nem is hallott a Synapticról és örült neki, mikor megemlítettem neki!

Sajnos elég nehéz belőni a kérdező tudásszintjét, talán maga a kérdés feltevése az egyetlen szempont ehhez.
Újabb kérdésem: El szoktad- e olvasni a segítségképpen belinkelt programok rövid leírását?
Mint ahogyan fórumtársunk már utalt rá, a CheckGmail Features- ben található egy ilyen mondat:
Can be run in multiple instances to check different mail accounts
Use the -profile=[profile name] command-line switch to set up a new accountPróbáld ezt összevetni azzel a kérdéssel:
Olyat keresek, ami egyszerre több gmail fiókot tud kezelni.Újra elnézésed kérem, hogy értelmetlennek gondolható válaszommal mindkettőnk drága idejét pazaroltam!
Nem fog többször előfordulni, kivéve ha külön leírod, hogy akár én is küldhetek javaslatokat!(#18484) szundybence
Azt jelenti, hogy rakd fel kézzel a GRUB- ot! -
Fritz Teufel
addikt
válasz
V.Stryker
üzenetére
Nem tudom, hogy mi volt az eredeti kérdés, de a Thunderbird egyszerre akárhány fiókot kezel. Én hármat használok. Ugyan az mint a Windows-verzió.
SzJoco_: hátózati dolgokba még nem folyam bele, de mérget vennék rá, hogy ezekre nincs grafikus verzió. Javaslom az Arch topikot vagy a Linux abszolút kezdőknek topikot. Ezeken a helyeken mindig előfordul valami komolyabb szakember. Az Arch Linux Wiki-je egyébként jobb mint akár az Ubuntu-é is, a Manjaro pedig az alapján grafikus telepítővel kezdőnek is felmegy. A srácok meg segítenek a terminálos beállításokban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Tőzsde és gazdaság
- iOS alkalmazások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Razer gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Nem fog többször előfordulni, kivéve ha külön leírod, hogy akár én is küldhetek javaslatokat!