Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gyulank
    addikt

Hát ha a táptól lassult be, az érdekes :)
    De mondjuk a kidobásra ítélt tápba is bele kellett volna nézni, hátha valami piti baja volt.
    Elég régóta foglalkozok dolgok javításával, abba még egy táp se halt bele, hogy kicseréltek benne 5 púpos kondenzártort, meg kitakarították benne a ventilátort. Ez kb. olyan szintű, mint egy autón a fékbetét.
    De ha nem kell, hát nem.

Blackbox, meg a többi.
    Itt találsz mindegyikről screenshotot is.
    Mindegyik fapados felület, mindegyik jól alakítható, ezért találsz mindenféle képeket.
    Amúgy ugyanúgy kell telepíteni, mint Ubuntun, terminálból :

su

és

apt-get installl blackbox

Nem volt benne púpos kondi, és megvolt a tisztítás. Adj akkor jobb magyarázatot rá! Semmit nem cseréltem benne azóta se. Már telepítettem tegnap, vagy ma az Openboxot, de az Openbox bellításai semmit nem változtatnak. Ez alapján telepítettem dolgokat GNOME-al. Amúgy mindig azt írta ki mindenre most is, mint az előző telepítés után a terminál, hogy felhasználónév(még ha az root, akkor is) is not in the sudoers file. This incident will be reported. Azóta telepítettem egy GNOME terminált, abból 2 parancsikon van, ha a rootos terminált nyitom meg, és nem írok semmi elé se sut, se sudot, akkor működik, egyébként ugyanezt írja ki. Na meg be kell írni a jelszót, amikor meg akarok nyitni egy meghajtót, amivel majd kezdeni kell valamit.

Új hozzászólás Aktív témák