- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Mindless
tag
válasz
n0_gAboR #6937 üzenetére
Hat ekezet az sehol sincs a mappanevekben de nem krix kraxok vannak hanem egyszeruen meg se jelenik.
/dev/sda1 /media/sda1 ntfs-3g defaults,locale=hu_HU.ISO-8859-2 0 0 most ez a locale van de volt sima utf-8 is és az se ment
Ja amugy az xfi gond megoldodott!
Most csak az a baj hogy az osst nem tudom a billentyuzet media gombjaival vezerelni, magyarul nem tudok halkitani vagy hangositani. De ha megnyomom a gombot akkor kijelzi a kepernyon a hangero ikont probalkoztam xbindkeys sel is de az nem ismeri meg ha automatikusan fel akarom ismertetni a billentyuleutest. Vmi otlet?
-
Mindless
tag
válasz
ngabor2 #6909 üzenetére
http://www.p4th3t1c.co.uk/2008-05-05/getting-creative-x-fi-to-work-in-ubuntu-hardy-heron-8/352 Itt van egy leírás ez alapján csináltam az x-fi telepítést de amikor consolebol kellett telepiteni az oss t akkor kaptam egy hibaüzit és az soundon parancs már abszolút nem is futott le. De ha megbocsájtasz azt nem fogom onnan kiirkálni mert van vagy 1 oldal
Vhogy nem lehet másolni onnan?
A másik pedig a sima creative driverhez adott leírás volt az meg nem ismerte a .install parancsot
-
Mindless
tag
mount: a 'proc' már be van csatlakoztatva a '/proc'-re
mount: a '/host/ubuntu/disks/boot' már be van csatlakoztatva a '/boot'-re
mount: a '/dev/sda1' már be van csatlakoztatva a '/media/sda1'-re
mount: a '/dev/sda5' már be van csatlakoztatva a '/media/adat'-re
semmi sem lett felcsatolva -
Mindless
tag
Sziasztok.
Új vagyok az ubuntuval, nagyon tetszik, a rendszer csak szétszopat
Az első probléma az hogy az egyik partíciót gond nélkül bemountolja de a másikat az istennek se akarja egyszer már sikerült a media-ba be mountolni de reboot után onnan is eltűnt. Hogy tudnám azt megcsinálni, hogy legyen ikonja is kint és meg is maradjon mindíg? A másik meg az X-fi tudom, hogy nem igazán szereti a linuxot a creative láttam egy pár megoldást a neten, de nekem igazság szerint egyik se akar működni mindig csak, kapok egy rakás hibaüzenetet, ha valaki tudja, hogy kell ezt megcsinálni légyszives segítsen.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged