Aktív témák
-
DanteHix
tag
Jut eszembe!!
Ados voltam egy megoldassal, hatha vkinek kelleni fog, Bobby G.n is segitett:Jelenseg: Leadtek Winfast TV2000XP nek tvtimeban nincs hangja, sot, a line-in nem jelenik meg a capture eszkozok kozott (alsamixerben sem).
Kellett egy uj ures dokumentum, aminek a tulajdonsagaiban megadjuk, hogy vegrehajtahato lehessen (jobb klikk /properties/permission/ allow executing file as a program ele pipa). Azert kell,mert a tovabbiakban ezzel inditjuk majd a daTVtimeot
1 soros osszesen, amit bele kell irni:arecord -f dat | aplay -f dat &
tvtimeEsetlegesen, meg az arecordhoz hozzateheto
-D hw:0,0
Lenyeg,igy lesz hangunk,amit felveszunk, visszajatszuk. Nalam ment analog & digitalisan is utana. Ha ugy erzed, hogy visszhangos, akkor a capture eszkozok kozul probald meglenemitani vmelyiket.
-
DanteHix
tag
A kepet elfelejtettem, bar sok nem derul ki belole
-
DanteHix
tag
-
DanteHix
tag
Sziasztok!
Nagyon kezdo vagyok a temaban, igy elnezest, ha kihagyok vmilyen informaciot, igyekszem osszeszedni. Tv-tunerkartya hangjaval lenne problema
Ubuntu 7.10-et telepitettem fel, angol nyelven. Az alaplapom asus p5b deluxe, Leadtek Winfast tv2000xp expert kartyaval.
Be lottem mindent, digitalis kimeneten szol a zene, de a tv-tunernek nincs hangja, meg akkor sem, ha visszateszem analogra a hangot.TVtime programot telepitettem fel, azzal probalkoztam a beallitasaiban is, de nem jott ossze a hang.
Az ubuntu az alaplapi hangkartyat vagy AD1988B (OSS MIXERnek) vagy HDA Intel (alsa mixernek) latja.
Olvasgattma a forumokon, de elvileg minden up-to-date, tehat frissitessel nem hiszem, hogy gond van.Kerem, aki tud, segitsen. Nagyon szepen koszonom elore is
Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged